Ollóval darabolta fel csecsemőjét

Publikálás dátuma
2014.01.26. 13:35
Fotó: Thinkstock
Véres víz csöpögött a lakás mennyezetéről - a felső fürdőszobában egy halott csecsemő feküdt a mosdóban.

Brutális kegyetlenséggel végezte ki a gyanú szerint újszülött csecsemőjét egy 21 éves anya, írja a Bors. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.) Lillian Alvaradot a szomszédai buktatták le. A lakása alatti lakásban ugyanis egyszer csak véres víz kezdett szivárogni a mennyezetből.

A zsaruk hamar meg is találták a probléma okát: a mosdóban egy élettelen csecsemő feküdt megcsonkítva, mellette egy hatalmas ollóval - írja az American Daily News. Az anya eddig a rendőrök egyetlen kérdésére sem volt hajlandó válaszolni.

Szerző
Frissítve: 2014.01.26. 21:15

Vérfürdő a bevásárlóközpontban

Három halottja és öt sebesültje van a Washington melletti bevásárlóközpontban történt lövöldözésnek.

Három halott és öt sebesült a szombati, egy Washington közeli üzletközpontban lezajlott lövöldözés hivatalos mérlege.

A hatóságok szerint a halottak között van a feltételezett tettes is, aki végzett önmagával. Személyazonosságát egyelőre nem közölték. A holttest mellett egy fegyvert és nagymennyiségű lőszert találtak. A merénylő két áldozata egy helyi üzlet alkalmazottja, egy fiatal nő és egy fiatal férfi volt.

A központban, amely az amerikai fővárostól északra, a Maryland állambeli Columbiában található, mintegy 200 üzlet működik.

A rendőrség semmit nem közölt arra vonatkozóan, hogy mi lehetett a lövöldözés indítéka.

A hírügynökségek emlékeztettek arra, hogy az elmúlt időszakban az Egyesült Államokban több hasonló, elsősorban iskolai lövöldözésre került sor, amelyek számos halálos áldozatot követeltek.

A merényletek nyomán ismételten fellángolt a vita a fegyvertartás szigorításáról. Barack Obama elnök erre irányuló erőfeszítései azonban mindeddig meghiúsultak a kongresszusi, elsősorban republikánus ellenálláson.

Szerző

Daruval mentették az árokba csúszott kamiont

szerencsére senki nem sérült meg, amikor a kamion Abonynál letért az útról.

Árokba csúszott egy román rendszámú, 7,5 tonnás kamion első része a 4-es főúton Abonynál szombat délután, a balesetben senki sem sérült meg, a forgalom elterelésére nincs szükség, de a műszaki mentés idején korlátozásokra kell számítani. A helyszínre a ceglédi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik rögzítették a jármű elejét hogy ne csússzon tovább. A kamion mentéséhez Szolnokról érkezik daru. A katasztrófavédelem arra figyelmeztet, hogy csúszóssá váltak az utak a megyének ezen a részén.

Szerző
Témák
kamion daru árok