Előfizetés

Tömegkarambol az M0-áson, gyerek is van a sérültek között - FOTÓK!

Publikálás dátuma
2014.01.29. 21:22
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Feloldották az útzárat az M0-s autóúton, ahol korábban tíz jármű ütközött össze, és a műszaki mentés idejére mindhárom sávot le kellett zárni. A helyszínről öt embert vittek kórházba.

Az M0-s autóút 58-as kilométerénél szerda délután 5 óra körül csúszott össze tíz jármű, köztük egy mintegy negyven tonnás katonai tehergépjármű, amely nem szállított semmit. A műszaki mentéshez a Magyar Honvédség segítségét kérték.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy négy esetkocsival voltak kint a helyszínen. Egy gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett, rajta kívül négy nőt szállítottak kórházba, az egyiküket súlyos sérüléssel - tette hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint este 8 órakor befejeződött a műszaki mentés, és feloldották a teljes útzárat. Jelenleg egy sávon halad a forgalom.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint nagyjából ugyanabban az időpontban egy másik baleset is történt a közelben: az M0-s 60-as kilométerénél a bal pályán egy autós szalagkorlátnak ütközött. Abban a balesetben senki sem sérült meg, de a helyszínelés és a műszaki mentés idején ott is torlódás várható.

Korlátozott ételosztás

Publikálás dátuma
2014.01.29. 21:15

Pápai Gábor karikatúrája.

Korlátozott ételosztás

Publikálás dátuma
2014.01.29. 21:15

Pápai Gábor karikatúrája.