Halálos baleset Dunabogdánynál

Személyautó gázolt el egy középkorú férfit a Pest megyei Dunabogdányon, aki belehalt sérüléseibe - számol be a Vészhelyzeti Értesítési Szolgálat (VÉSZ).

A műszaki mentést, a jármű áramtalanítását a szentendrei hivatásos tűzoltók végzik.

Szerző

Jön a Zuschlag-film

 A Hír TV műsorában jelentette be Kálomista Gábor, hogy fontolgatja a Zuschlag-könyv megfilmesítését - írta a Hír 24.

A producer szerint a börtönviselt volt szocialista élete egy „pontos korlenyomata annak, ahogy átmenti egy párt az utódpártba a szemléletét, ahogy élték az életüket a rendszerváltás előtt. Hogy ugyanez az urambátyám páncélszekrényes történetek, hogy élnek”.

A producernek mindig is hiányzott egy magyar rendszerváltó film. Vagy a bátorság hiányzott hozzá vagy a pénz. Szerinte a Zuschlag történetből ezt meg lehetne csinálni, ezért már a napokban ajánlatot tesznek a filmjogokra. "Ez a velünk élő történelem" - fogalmazott Kálomista, 

Szerző

Nézze meg a Vajna-házaspár legújabb szerzeményét

A Vajna család félmillió forintot fizetett legújabb családtagjáért. De ezt ők egyáltalán nem sokallják, hiszen a bájos berni pásztor kiskutya máris bearanyozza az életüket, arról nem is beszélve, hogy a tervek szerint Rambo többszörösen megkeresi majd az árát - számol be a Bors.

Vajna Timi már a Facebookon is eldicsekedett a család legújabb jövevényével, a bájos berni pásztor kutyával. A Bors megtudta: Timi és Andy közösen választották ki új kedvencüket.

– Andyvel már fél éve kerestünk az ilyen fajta kutyusok között. Aztán néhány hete Biatorbágyon sikerült rátalálnunk – újságolta boldogan Vajna Tímea, aki azt is elárulta, hogy félmillió forintba került a „kis mackó”. Ez az ár még ebben a fajtában sem számít olcsónak, de a házaspárnak nagyon fontos volt, hogy új kedvencük kiváló alomból származzon. A nyolchetes kölyök pedig nem okoz csalódást, néhány nap alatt megszerettette magát.

A teljes cikket itt olvashatja.

Szerző