Úgy imádlak, hogy elhagylak!

Publikálás dátuma
2014.03.26. 09:33
Gwyneth Paltrow és Apple a papát hallgatják a 2005-ös londoni Live 8-en. Fotó: Gettyimages.
Újabb hollywoodi álompár románca ért véget, igaz, szépen csendben, kultúremberekhez méltóan. Gwyneth Paltrow és párja, Chris Martin 10 év után mondanak búcsút egymásnak.

A 41 éves Oscar-díjas színésznő, a Szerelmes Shakespeare, A tehetséges Mr. Ripley és Vasember-sorozat hősnője és nála négy esztendővel fiatalabb párja, a Coldplay angol alternatív rock-zenekar frontembere blogjukon tették közzé a szomorú hírt „a lelkiismeret diktálta döntésükről”.  Megerősítették, hogy továbbra is imádják egymást, de együtt már nem megy.

Paltrow és Martin 2003 decemberében kötöttek házasságot, amikor mindketten sikereik csúcsán voltak. Egy évvel korábban ismerkedtek meg, amikor a színésznő elment egy Coldplay-koncertre és rögtön beleszeretett az énekesbe. Amikor egybekeltek, már egy éve titokban együtt éltek és Gwyneth várandós volt első babájával. Két gyermekük született, Apple ma tíz, Moses pedig hétéves. „Örökre egy család maradunk” – írták a szülők, mielőtt honlapjuk összeomlott a kétségbeesett rajongók ostromától.

A bejelentés után rögtön életre keltek a párral kapcsolatos lappangó pletykák. Paltrow sajtóügynöke máris cáfolatot volt kénytelen kiadni: a színésznő sem Kevin Yorn ügyvédnek, sem pedig Elle MacPherson milliárdos férjének, Jeffrey Soffernek nem volt a szeretője. A közlemény szerint Yornnal, akivel egyébként Gwyneth "üzleti kapcsolatban áll", az utóbbi időkben csupán egyszer találkozott, amikor "véletlenül" ugyanazon a gépen utaztak New York és Los Angeles között.

Szerző
Frissítve: 2014.03.26. 15:43