Az utcán találtak rá a holttestre

Megöltek egy férfit a Heves megyei Zagyvaszántón, holttestét csütörtökön hajnalban találták meg - tájékoztatta az MTI-t a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Vámos Boglárka elmondta: az 59 éves áldozat holttestét a Jókai Mór úton találták meg járókelők; mint kiderült a férfi halálát "idegenkezűség" okozta.  A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a tettes felkutatását - mondta a szóvivő.

Szerző

Eltörték egy német utas karját a repülőtéren a rendőrök

Intézkedés közben eltörték egy német férfi karját a rendőrök a Liszt Ferenc repülőtéren április 23-án – tudta meg a hvg.hu.

Egy hatvan éves német férfi a WizzAir reggeli járatával akart elutazni Budapestről Dortmundba április 23-án, végül egy nappal később darabosan eltörött, felkötött karral jutott haza egy repülőtéri incidens után – értesült a hvg.hu.

Gerő Tamás, az utas ügyvédje a lapnak azt mondta, a férfit a beszállókártya ellenőrzés után a repülőtéri alkalmazott a biztonsági őrhöz küldte, mert szerinte kellett volna egy címke a kézipoggyászára, a biztonságiaktól azonban nem kapott ilyet. Ezután a német utas nem akart újra sorba állni és besétált a váróterembe, ami nem tetszett az alkalmazottnak, így a férfi után ment, s szóváltást követően dulakodni kezdtek, ami miatt a jegy is elszakadt. Eközben a reptér munkatársnője szerint a német állampolgár ráütött a kezére, ami közfeladatot ellátó személy elleni erőszaknak számít, emiatt hívta a rendőröket.

A rendőrök a férfit gumibotot használva leteperték, megbilincselték a kezét, még pedig úgy, hogy közben eltörték a karját – mondta az ügyvéd.

A hvg.hu írását itt olvashatja: Eltörték egy német utas karját a repülőtéren a rendőrök

Szerző

Halál a síneken - Szünetel a vasútközlekedés

Halálra gázolt egy férfit a vonat csütörtök délután a Tolna megyei Szakály-Hőgyész és Kurd között. A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapestről Zágrábba tartó InterCity a kurdi állomásnál utasok elől elzárt üzemi területen gázolt.

A helyszínelés idején szünetel a vasúti közlekedés, ezért a Budapest-Pécs, illetve a Budapest-Kaposvár-Gyékényes vasútvonalon késések várhatók. A kényszerű várakozás egy-másfél óráig is tarthat - tudatta a Mávinform.

Szerző