Összerugdosták a kismamát - elvetélt

Úgy összerugdostak egy brit kismamát, hogy elvetélt – mindkét támadó nő volt, akik egyetlen doboz cigit akartak szerezni, pedig a terhes nő nem dohányzott - számolt be a Blikk.

Lynsey McConnell (24) éppen az utcán sétálgatott, amikor két fiatal nő rátámadt. Cheryl Henderson (27) és Kelly Vanbeck (29) cigarettát kért tőle – hiába mondta nekik, hogy nem dohányzik, a két nő nem hitt a terhessége kilencedik hetében járó kismamának. A táskáját is átkutatták, majd a bankkártyáját akarták megszerezni – McConnell megpróbált menekülni, mire a földre rántották, és brutálisan összerugdosták.

„A kisbabám, a kisbabám!" – kiabálta a nő, de rá se hederítettek. sőt, amikor megtudták, hogy McConnelll terhes, kifejezetten a hasára mérték az ütéseket és rúgásokat. Végül egy arra járó biciklista mentette meg. Kórházba került, ahol az orvosok lesújtó hírt közöltek vele: a támadás vetélést indított el, és elvesztette a magzatát.

McConnell és vőlegénye, Ally Grubb (36) a hír hallatán teljesen összeomlott, és már csak a lombikbébi programban bíznak. A fiatal nőnek ugyanis termékenységi problémái vannak; korábban cisztákat találtak a méhében, és azt mondták neki, művi segítség nélkül nagyon nehéz lesz teherbe esnie.

A teljes cikket itt olvashatja. 

Szerző

Szemétégetésből lett majdnem halálos baleset: két kisgyerek került kórházba egy felrobbant flakon miatt

Publikálás dátuma
2019.04.19 21:26

Fotó: RTL Híradó
Családjuk otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta.
Egy 7 éves kisfiú életveszélyesen, és egy 4 éves kislány súlyosan megsérült egy balesetben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér egy házának udvarán, számol be az RTL Híradó. Az udvaron egy égő szeméthalomban robbant fel a hőtől egy purhabos flakon.
Két mentőautót és egy mentőhelikoptert is küldtek a mentők. A fiúnál emelt szintű légútbiztosításra volt szükség, hogy megmentsék az életét, a kislánynak a végtagjai sérültek súlyosabban.
A tűzoltók érkezésére már eloltották a tüzet. A család otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta. Állítják, nem ők voltak.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, mikor felborult egy autó Baranyában

Publikálás dátuma
2019.04.19 20:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Teljes útlezárás mellett vizsgálják a Görcsönynél történt baleset körülményeit.
Tisztázatlan körülmények között felborult egy személyautó péntek este fél 8 előtt Görcsöny és Pellérd között, írja honlapján a katasztrófavédelem és a rendőrség. A mentők megállapítása szerint
egy ember életét vesztette a helyszínen, két másik személy megsérült a baleset során.
A műszaki mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Pécs, Keszüi út, illetve Regenye felé lehet.