Bombariadó van a Mercedes-gyárban

Szerdán délután fél 2-kor a 112-es segélyhívó telefonszámra érkezett fenyegetés, miszerint bomba fog robbanni a kecskeméti Mercedes-gyárban – értesült a baon.hu.

A rendőrség az információkat megerősítette. Az egyenruhások megkezdték a gyár kiürítését, a munkásoknak azonnal el kell hagyniuk a gyár területét. A rendőrök bombakereső kutyával vizsgálják át a gyárat.

A teljes cikket itt olvashatja. 

Szerző

Rossz mozdony miatt késnek a vonatok

Egy meghibásodott mozdony miatt 40 perces késések is lehetnek a hatvani és az újszászi vonalon - közölte a Mávinform szerda délután az MTI-vel.

Közleményük szerint Kőbánya-felső állomás előtt a Hatvanból a Keleti pályaudvarra közlekedő személyvonat mozdonya meghibásodott. Emiatt csak az egyik vágányon járhatnak a vonatok váltakozó irányban.

A délutáni órákban 35-40 perc késések várhatók. A menetrend szerinti közlekedés az esti órákra állhat helyre - írta a Mávinform.

Szerző

Baleset miatt áll a ferihegyi gyorsforgalmi

Baleset miatt torlódásra kell készülni Budapesten a Ferihegyi repülőtérre vezető úton - közölte a katasztrófavédelem.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint a gyorsforgalmi út fővárosból kifelé vezető oldalán, az 1-es terminál előtti szakaszon három autó ütközött össze fél kettő előtt néhány perccel.

A balesetben senki nem sérült meg, azonban az érintett szakaszon a forgalom rendőrségi irányítással halad, ezért az OKF arra kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal autózzanak a gyorsforgalmi úton.

Szerző