Autófényező műhely ég Csömörön

Kigyulladt egy 80 négyzetméteres autófényező műhely Csömörön, a Széchenyi utcában szerda délután - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta: a tűzoltók több vízsugárral oltják a tüzet, hogy megakadályozzák a lángok átterjedését a szomszédos épületre. Hozzátette: a műhelyben négy gázpalack is volt, amelyet hűtés után kihoztak az épületből. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, de a helyszínen van a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat csapata is.

Szerző

Ketten haltak szörnyet Ásotthalomnál - Fotó

Publikálás dátuma
2014.05.14. 20:02
MTI Fotó: Donka Ferenc
Két személyautó karambolozott az 55-ös út Ásotthalomhoz közeli szakaszán. A baleset során két ember életét vesztette - értesült a HavariaPress.

Az 55-ös út 27-es kilométerénél, szerdán délután történt a baleset: két személygépkocsi egymásnak rohant, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az ütközés során két ember szörnyethalt, egy könnyebben megsérült megsérült. Az utat lezárták.

Szerző

Csattanás a csárda előtt - egy súlyos sérült

Összeütközött két autó az 58-as út Harkányhoz közeli szakaszán, egy csárda előtt. Egy ember súlyosan megsérült - értesült a HavariaPress.

Szerdán délután történt a baleset az 58-as úton, közvetlenül a Tenkes Csárda előtt. Két személygépkocsi rohant egymásnak, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az úton során egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A mentés végéig egy sávot lezártak, rendőri irányítással halad a forgalom.

Szerző