Előfizetés

Belehalt sérülésébe a mérkőzésen a focista - Videó

Meghalt egy indonéz focista, miután megrúgták a pályán. Az indonéz Premier Liga focimeccse volt éppen. A Persiraja csatára, Akli Fairuz az ellenfél csapatának kapusával, Agus Rahmannal versengett, hogy megszerezze a labdát - írja a Blikk.

PSAP Sigli játékosa erőteljesen megrúgta Fairuzt, akit olyan rossz szögben ért az ütés, hogy belső vérzés indult el nála – beküldtek helyette valaki mást, ő pedig a kispadról nézte végig a meccset.

Senki sem sejtette, milyen komoly a sérülése, mert végig magánál volt. 

A teljes cikket itt olvashatja.

Kommunikációs tréningre küldi Pintért az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 289 milliós nyereséggel zárta a 2013-as évet - derült ki a szervezet éves rendes küldöttközgyűlésén, kedden a telki edzőközpontban.

Csányi Sándor elnök az elmúlt esztendő legnagyobb eredményének - a közgyűlést követő sajtótájékoztatón az MTI kérdésére - a tömegesítést és az infrastruktúra-fejlesztést nevezte meg.

"Mindkét területen jól állunk. Jelentősen nőtt a csapatok és a játékosok száma. Szintén szívemhez közel álló eredmény, hogy a két átadott új stadionban jelentősen nőtt a nézőszám a korábbiakhoz képest" - mondta a sportvezető, aki 2014-re is ezt a két feladatot emelte ki, illetve reményét fejezte ki, hogy a nemzetközi kupasorozatokban érdekelt klubok jobban szerepelnek majd, mint tavaly.

Az MLSZ tudatta: Pintér Attila szövetségi kapitányt kommunikációs tréningre küldi.

Vasárnap pótolják a Puskás Akadémia-Debrecen meccset

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának keddi döntése értelmében vasárnap 15 órakor rendezik meg a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójából elhalasztott Puskás Akadémia - DVSC-TEVA mérkőzést.

Az összecsapásra múlt pénteken a felcsúti Pancho Arénában került volna sor 19 órától, Bognár Tamás játékvezető azonban úgy ítélte meg, hogy nem lehet futballozni a felázott pályán.

Amennyiben a listavezető Debrecen begyűjti a három pontot, gyakorlatilag bajnok. A címvédő Győr pontszámban ugyan utolérhetné még a DVSC-t, sokkal rosszabb gólkülönbsége miatt azonban előzni valószínűleg nem tudna.