Eloltották a tüzet Monoron

Eloltották a tüzet Monor külterületén, ahol hatvan szalmabála és mintegy tíz négyzetméternyi összehordott hulladék égett - közölte a katasztrófavédelem.

A tájékoztatás szerint a tűz, amely az Ipar utca menti szabad területen keletkezett csütörtök délután, egy közeli, 450 négyzetméter alapterületű csarnokot is veszélyeztetett. A fővárosi és a monori tűzoltók több órán át oltották a lángokat, négy oldalról védve az épületet a tűztől.

Szerző
Témák
tűz Monor

Elszenesedett holttestet találtak egy lakókocsiban

Publikálás dátuma
2014.05.22. 20:01
Fotó: MTI, Mihádák Zoltán
Elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók egy lakókocsitűz oltását követően Dunakeszin, a vasútállomás közelében csütörtök délután – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kisdi Máté elmondta, hogy égő lakókocsihoz riasztották a fővárosi tűzoltókat, akik percek alatt megfékezték a hatalmas lángokat; a Verseny utcában álló lakókocsi teljesen kiégett.

Az oltást követő átvizsgálás során a tűzoltók egy elszenesedett holttestre bukkantak. A katasztrófavédelem hatósági eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit - tette hozzá.

Szerző

Túllőtte magát a Blaha Lujza téren őrjöngő férfi

Drogtúladagolásban halt meg az a férfi, aki szerda este félmeztelenül őrjöngött Budapesten, a Blaha Lujza téren - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A tájékoztatás szerint a szerda este negyed 10-kor elhunyt férfi boncolása után az igazságügyi orvos szakértők azt a szóbeli információt adták a rendőrségnek, hogy a halottszemle során idegenkezűségre utaló jelet nem találtak, a halál drogtúladagolás miatt állt be.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.
A hvg.hu csütörtök délelőtt írt arról, hogy a férfi partidrogok keverékétől halt meg.
Az internetes újság május 16-án egy hasonló esetről számolt be. Aznap a köznyugalmat súlyosan megzavaró garázdaság miatt gyorsított eljárásban, jogerősen elítélték azt a férfit, aki április 27-én este "súlyosan berúgva, meztelenül őrjöngött" a Belvárosban, a Bazilika környékén. A fiatal férfi egy összetört hamutartó darabjaival vagdosta magát. Egy év börtönt kapott, felfüggesztve.

Szerző