Halálos áldozatot követelt egy lakástűz a fővárosban

Tűz ütött ki egy társasház ötödik emeleti lakásában a XVIII. kerületi Dolgozó úton, egy ember meghalt - közölte  az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A közlemény szerint a házban a tizenkilenc lakásból húsz lakónak kellett ideiglenesen elhagynia otthonát. A mentők három embernél enyhe füstmérgezést állapítottak meg, de nem szorultak kórházi ellátásra. A tűz keletkezésének okát, illetve a haláleset körülményeit vizsgálják. 

Szerző

Sertésólakat fenyeget egy bálatűz

Ötven-hatvan körbála ég egy fedett csűrben Jászárokszálláson egy tanyán, a lángok sertésólakat is veszélyeztetnek - közölte szombaton honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tájékoztatás szerint a Major tanyán helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral a tűz továbbterjedését igyekeznek megakadályozni. A helyszínre jászberényi hivatásos tűzoltók is útnak indultak, és erőgépet is kértek a munkálatokhoz.

Szerző

Emiatt állt a forgalom délután

Publikálás dátuma
2014.05.31. 20:11
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Buszvárónak ütközött egy kisteherautó Budapesten, a XVII. kerületi Zrínyi utcában szombat délután, az építmény fala kidőlt, egy ember megsérült.  

A mentés, helyszínelés idejére a rendőrség lezárta Zrínyi utca érintett szakaszát, a zárlat a tömegközlekedést is érintette. 

Szerző