Járdán menekült a rendőrök elől a részeg robogós

A járdára felhajtva próbált elmenekülni a rendőrök elől egy bukósisak nélkül, részegen robogózó férfi Túrkevén. A HavariaPress úgy tudja, hogy a férfit rövid üldözés után elfogták a Készenléti Rendőrség járőrei.

Az eset még szombaton délután történt, Túrkeve belterületén próbáltak megállítani egy  robogóval közlekedő férfit a Készenléti Rendőrség járőrei, mert nem volt rajta bukósisak. A robogós, meglátva az egyenruhásokat, felhajtott a járdára, és a többszöri rendőri felszólítás ellenére továbbhajtott. Nem jutott azonban messzire, robogójával hamarosan felbukott. A járművet hátrahagyva, futva menekült tovább, de a rendőrök utolérték.

Kiderült, hogy a 27 éves férfi nem csak bukósisakkal, de vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ráadásul ittas is volt.

Szerző

Kutyájával tűnt el az idős férfi, péntek óta keresik

Publikálás dátuma
2014.06.01. 16:44
A kép illusztráció Fotó: Getty Images
Egy hetvenéves osztrák állampolgárságú férfi tűnt el még pénteken Balatongyörökön - informálta ma a távirati irodát a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nagy Edina elmondta, hogy az idős ember péntek este indult el kutyájával, de azóta sem tért vissza a balatongyöröki nyaralóba, és életjelet sem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések mindeddig nem vezettek eredményre. A férfi 155-160 centiméter magas, sovány testalkatú. Eltűnésekor sötétkék, hosszú ujjú pólót és barna nadrágot viselt. Fehér uszkár kutyájával indult el. 

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az osztrák férfiről, hívja a Keszthelyi Rendőrkapitányságot a 06-83/312-234-es telefonszámon, de jelentkezhet a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon is, vagy személyesen is tehet bejelentést.Szerző

És megint - Füstölt a metró

Publikálás dátuma
2014.06.01. 14:23
Tűzoltók a 4-es metró Szent Gellért téri állomásánál, ahol korábban az egyik mozgólépcső alól füst gomolygott. MTI Fotó: Lakatos
Pótlóbuszok jártak a 4-es metró teljes vonalán a Kelenföldi pályaudvar és a Keleti pályaudvar között.   Nem sokkal vasárnap dél előtt ugyanis füstöt észleltek a Szent Gellért téri állomáson, az utasok a zárlat idején pótlóbuszokkal utazhattak.     

A BKK honlapján olvasható tájékoztatás szerint műszaki okok miatt nem jártak a szerelvények. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a füstöt a Szent Gellért téri állomáson észlelték, a területet kiürítették. Tájékoztatása szerint mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a füst már megszűnt. Az első információk szerint az egyik mozgólépcső alól gomolygott a füst, de az okokat még keresik. A füst miatt senkit nem kellett ellátni, a metró újra a teljes szakaszán viszi az utasokat.  

Szerző
Témák
metró füst BKK