Frontális baleset, lezárták az utat

Két személyautó ütközött össze frontálisan kedden Tápiószőlős közelében, hárman megsérültek, az utat lezárták - tudatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a baleset a 311-es út 23-24-es kilométerszelvényénél történt, azt követően az egyik autó roncsai közül egy súlyosan megsérült férfit vágtak ki a ceglédi tűzoltók, a férfit kórházba vitték. Ugyanebben a járműben, valamint a másik autóban egy-egy utas könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A helyszínelés és a műszaki mentés végéig az utat teljes szélességében lezárták, az arra közlekedőknek érdemes kerülniük - tette hozzá a szóvivő.

Szerző

Lábon lőttek egy erőszakos férfit a rendőrök

Célzott lövéssel tudtak csak megfékezni a rendőrök egy apjára támadó erőszakos férfit Mezőkeresztesen - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gaskó Bertalan szerint a rendőrök mentették meg a 72 éves férfi életét, akit fia egy kézikapával bántalmazott. A járőrök a 44 éves férfit gázspray, figyelmeztető-, majd a lábára célzott lövés leadásával tudták csak megfékezni.

A rendőrök a rájuk támadó - figyelmeztető lövéstől sem hátráló - férfit a lábára leadott lövéssel állították meg. Ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást - közölte a szóvivő.

Szerző

Kisodródott a kocsi, az utas meghalt

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült a Tolna megyei Varsád és Kistormás között, amikor gépkocsijuk fának ütközött.

A Varsád felé haladó autó eddig tisztázatlan okból kisodródott az út menti kukoricaföldre, majd fának ütközött - közölte Molnár Ágnes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gépkocsiban utazó nő a helyszínen életét vesztette, a járművet vezető nőt könnyű sérüléssel szállították a szekszárdi kórházba.

Szerző