Belehalt sérüléseibe az akasztói baleset egyik áldozata

Meghalt a kórházban a Solt és Akasztó között csütörtök este történt közúti közlekedési baleset egyik sérültje - tette közzé a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az 53-as úton Dunatetétlennél egy Kiskőrös felől Solt irányába közlekedő személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy traktorral. Az ütközés után a személyautó visszasodródott a jobb oldali forgalmi sávba, és nekicsapódott egy másik személygépkocsinak.

A mentők négy sérültet vittek kórházba, közülük a személyautóban utazó 69 éves dunavecsei nő a kórházban meghalt.

Szerző

Ki kellett vágni a fát, hogy hozzáférjenek a sérült autóshoz

Autójával lesodródott az útról, fának ütközött és súlyosan megsérült egy férfi Budakeszi és Páty között - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem.

Csámpai Attila elmondta: a törökbálinti tűzoltóknak először ki kellett vágniuk a fát, hogy hozzáférjenek a sofőrhöz. Az első információk szerint a férfi gerincsérülést szenvedett, kórházba vitték. 

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig kezdetben elrendelt teljes lezárás után már egy sávon, váltakozó irányban haladhat a forgalom.

Szerző

Traktorral karamboloztak - Három súlyos sérült

Traktor és két személyautó ütközött össze csütörtökön az 53-as úton, Dunatetétlen határában, a balesetben négyen megsérültek - közölte a katasztrófavédelem.

A közlemény szerint az ütközés következtében három ember súlyos sérülést szenvedett, őket a tűzoltók szabadították ki a járművekből. Rajtuk kívül egy könnyebb sérültje is van a karambolnak. Árvai Edina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az 53-as út 9-es kilométerénél egy Solt felől Akasztó irányában haladó személyautó egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol először egy traktornak, majd onnan visszacsapódva egy másik gépkocsinak ütközött. 

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. Akasztónál Csengőd, Soltszentimre, illetve Kiskőrös irányába terelik el a forgalmat, az 53-as út és az 5305-ös út kereszteződésénél pedig az 51-es és az 52-es út, valamint Solt irányában kerülhetnek a közlekedők - tette hozzá a szóvivő.

Szerző