Előfizetés

Motoroshalál kora reggel a fővárosban

Egy motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött szombaton kora reggel Budapesten a XVI. kerületben, a Csömöri út és a Pálya utca kereszteződésében, a motoros életét vesztette.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint a karambolos járművek forgalmi akadályt képeznek, ennek megszüntetésén a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak.

Az M1-es autópályán egy Győr felé haladó tehergépkocsi reggel átszakította a szalagkorlátot, majd áttért a Budapest felé vezető oldalra.  Tatabánya-Újvárosnál leterelik a forgalmat az 1-es főútra, a közlekedők Tatabánya-Óvárosnál hajthatnak vissza az autópályára.

Újra járható az M7-es, de még torlódás van

 Mindkét sávon megindult a forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon Martonvásár térségében, ahol péntek délután hat személygépkocsi üközött össze - közölte a Fejér megyei főkapitányság.

Horváth Diána sajtóügyeletes az MTI-t arról tájékoztatta, hogy újra két sávon haladnak a járművek, de még mindig nagy a torlódás.
A balesetben, amely a martonvásári pihenőnél történt, az eddigi információk szerint ketten könnyebb sérülést szenvedtek.
A járművek egy ideig csak a leállósávon haladhattak a Balaton felé. Az Útinform legfrissebb, este 8 óra előtt közzétett adatai szerint jelenleg mintegy 15 kilométeres a torlódás az autópályán, érdemes az M6-os sztráda felé kerülni.

Tűz a XVIII. kerületben

Publikálás dátuma
2014.07.04. 22:12
A kép illusztráció Fotó: Getty Images
Tűz ütött ki pénteken egy négyemeletes fővárosi társasház harmadik emeleti lakásában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A XVIII. kerületi Építő utcában áll az a ház, amelyben felcsaptak a lángok. A lakás tulajdonosa a mentők vizsgálata szerint füstmérgezést szenvedett - tették hozzá.
A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az érintett lakás feletti szint kiürítését és a tűz oltását, a közműszolgáltatók pedig elzárták a gázt és az áramot a házban - áll a közleményben.