Aknagödörbe zuhanva halt meg egy nő a fővárosban

Aknagödörbe zuhant és meghalt egy nő Budapest XVI. kerületében. A baleset körülményeiről a rendőrség nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, az asszony még vasárnap eshetett a vízóraaknába a mátyásföldi Gábor Áron utca egyik kertjében.

Az ORFK kommunikációs szolgálata az esetről annyit közölt, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a nő halálának a körülményeit; ez arra utal, hogy a balesettel kapcsolatban nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Szerző

Baleset miatt torlódás az M7-esen

Kamionnal ütközött egy személygépkocsi az M7-es autópályán hétfő délelőtt Székesfehérvárnál, a mentés, helyszínelés miatt a Balaton felé jelentős torlódás alakul ki. .

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs tisztje elmondta, hogy a baleset az autópálya 59-es kilométerénél történt. A rendőrség elsődleges információi szerint senki sem sérült meg, de a roncsok elfoglalták a külső és a leállósávot. A zárlatot 13 óra tájban feloldották. 

Szerző
Frissítve: 2014.07.07. 15:16

Csecsemőt mentettek az árokba borult autóból

Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy személyautó Debrecen határában. A HavariaPress úgy tudja, a gépkocsiban egy csecsemő is utazott, szerencsére csak könnyebben sérült meg.

A 4-es főút Debrecen és Bocskaikert közötti szakaszán történt a baleset hétfőn délelőtt: egy személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - lesodródott az úttestről, s beleborult az árokba. A csecsemőt és két felnőttet könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

A mentés befejezéséig forgalomkorlátozásra kell számítani az útszakaszon.

Szerző