Szörnyű gyanú! - Megölték a Rejtély énekesnőjét?

Három hónap örlődés után Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black szándékosan, vagy gondatlanságból történt gyilkosság gyanúja miatt bejelentést tett ismeretlen tettes ellen a XVI. kerületi rendőrkapitányságon, mert szerinte nem biztos, hogy a tüdőrákban szenvedő énekesnő, Kovács Erzsi  csupán a betegsége miatt halt meg - írta a Blikk on-line.

– Erzsinél tavaly januárban állapították meg az áttétes tüdőrákot. Együtt voltunk az orvosnál, amikor közölte: legfeljebb egy éve van hátra. Még több időt töltöttem vele, az utolsó heteiben délelőtt tíztől este nyolcig, hogy eltereljem gondolatait a betegségéről – kezdte Terry, aki ezért sok mindennek volt fül- és szemtanúja. – Tavaly júniustól Cs. Mária odaköltözött Erzsihez, és huszonnégy órában ápolta: elé rakta az ennivalót, beadta a gyógyszereit, tökéletesen gondoskodott róla. Október környékén azonban jött egy férfi, s Marika elment pihenni egy kis időre. Ettől kezdve a férfi egyedül ápolta az énekesnőt, adagolta a vérnyomáscsökkentő, vérhígító, inhaláló és más gyógyszereket – mondta Terry, aki időközben észrevette, hogy a férfival megromlott Erzsi viszonya, s nem akarta már tovább ápolójának.

Ekkor Erzsi váratlanul morfiumos készítményeket kapott orvosi rendelvényre, mert a férfi szerint erős fájdalmai voltak, holott erre a beteg sohasem panaszkodott.

– Halála előtt több látogatásom alkalmával megdöbbenve vettem észre, hogy  Erzsi hallucinál. Például a kutyát Danikának, az én gyermekemnek nézte, vagy szívószálat szívott cigaretta gyanánt, és meg volt arról győződve, hogy együtt dohányzunk. Ennek ellenére a férfi, aki nem szakképzett ápoló, tovább adta a morfiumot Erzsinek: az utolsó hetekben ő íratta fel, kezelte és adagolta a kábító hatású készítményt – érvelt Terry a rendőrségen is.

További részletek a gyanús ügyről itt olvashatók.

Szerző