Vakolatdarabok hullanak egy Margit körúti házról

Vakolatdarabok hullanak egy négyemeletes ház homlokzatáról Budapest II. kerületében, a Margit körúton - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Kiss Norbert elmondta: a Margit híd budai hídfőjénél, a Margit körút 1. szám alatt található épületről a fővárosi tűzoltók létrás autó segítségével távolítják el a veszélyes darabokat.
A beavatkozás ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon - tette hozzá.
Az esetnél senki nem sérült meg. A Margit hídon a 4-6-os villamos zavartalanul közlekedik.

Szerző

Füstmérgezés a Budapesten landoló gépen

Publikálás dátuma
2014.07.31. 18:41
Képünk illusztráció. Fotó: Patrik Stollarz, Getty Images
Kényszerleszállást hajtott végre a budapesti repülőtéren a Lufthansa bodrumi járata, mert füstölni kezdett valami a fedélzeten. A személyzet tagjait kórházba szállították, az utasoknak nem esett bajuk.

A Münchenből a török riviérára tartó Airbus A320-as gép legénysége a magyar légteret éppen elhagyva észlelte, hogy valami füstöl a fedélzeten. A pilóta jelezte, hogy megszakítják az utat, és a legközelebbi, jól felszerelt repülőtéren kényszerleszállást hajtanak végre. A gép néhány perccel 13 óra után leszállt Budapesten.

Miután elhagyták az utasok a fedélzetet, a tűzoltók átvizsgálták azt. Az utasok közül senkinek nem eset baja, de a személyzet hat tagját kivizsgálásra kórházba szállították. A műszerek által is jelzett füstölés forrását keresik, az A320-ast tüzetesen átvizsgálják.

Szerző

A gyomrában lopta az Unicumot és elájult

Publikálás dátuma
2014.07.31. 18:21
Fotó: Thinkstock, Getty Images
Magához vett, és felhajtott egy üveg szeszes italt egy férfi Balatonalmádiban, egy élelmiszerboltban. A pénztárnál elkapott tolvaj a rendőrségre került, ahonnan kórházba kellett szállítani.

Szerdán délután hívták a rendőröket az üdülőváros egyik élelmiszerboltjához, miután a biztonsági őr elcsípett egy visszaeső tolvajt. A 43 éves gyanúsított egy üveg Unicumot emelt le a polcról, és azt azon nyomban felhajtotta.

A székesfehérvári férfit, aki már többször károsított meg ilyen módon boltokat, a rendőrök előállították. A kapitányságra érve azonban rosszul lett, mentőt kellett hívni hozzá, és kórházba szállították.

Szerző