Baleset miatt félpályás útzár az M15-ösön

Baleset miatt félpályás útlezárás van az M1-es autópályát a magyar-szlovák határral összekötő M15-ös gyorsforgalmi úton - tájékoztatta szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Takács József elmondta: egy személykocsi és egy teherautó ütközött össze a határ közelében. A helyszínről egy embert vittek kórházba a mentők.

Szerző

Kést ragadtak a vendégek

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki társával együtt kirabolt egy 60 éves férfit Fehérgyarmaton - értesült a HavariaPress.

Hétfőn rabolta ki a 46 éves férfi és a 45 éves nő a 60 éves férfit, aki vendégül látta őket fehérgyarmati otthonában. Hármasban szórakoztak, mikor a házigazda észrevette, hogy a nő értékek után kutat a lakásban. A házigazda távozásra szólította vendégeit, ám ők rátámadtak. Kést fogtak rá, s megfenyegették. A nő kivette az áldozat zsebéből a pénzét, élelmiszereket pakolt össze, majd a zsákmánnyal a páros távozott.

Szerdán elfogták és őrizetbe vették a rendőrök a méhkeréki párt, s kezdeményezték mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását.

Szerző
Témák
erőszak

Súlyos baleset történt a Mihályfa és Sümeg közötti úton

Az első információk szerint két ember megsérült, amikor összeütközött két személyautó a Mihályfa és Sümeg közötti úton, ahová mentőhelikoptert is hívtak - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke szerdán az MTI-t.

Nothoff Ingrid elmondta: a Mihályfa és Sümeg közötti 7328-as számú úton frontálisan ütközött össze a két autó.
A baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat, ezért arra kérik a közlekedőket, hogy kerüljék el a helyszínt.

Szerző