Kigyulladt a hatvani uszoda

Tűz ütött ki a hatvani városi uszoda tetőszerkezetében. A lángokat a tűzoltók megfékezték, senki nem sérült meg.

Szerdán délután riasztották a tűzoltókat a hatvani Hajós Alfréd utcába, a városi uszodához. A 800 négyzetméteres épület tetőszerkezetében csaptak fel a lángok. A tűz 30 négyzetméteren pusztított, a lángokat a tűzoltók megfékezték. Senki nem sérült meg a tűzben, az uszodát átvizsgáltak, senkit sem találtak odabent, a füsttel telt épületet átszellőztetik. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Szerző
Témák
tűz uszoda Hatvan

Tragédia! - Meghalt egy gyermek egy homokgödörben

Egy gyermek meghalt, egy másik súlyosan megsérült, miután rájuk omlott a homok egy gödörben kedden este Jászfényszarun, a Honvéd utcában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerdán az MTI-vel.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a két gyermeket már a tűzoltók érkezése előtt kihozták a homok alól.

Egyikük élesztését a mentők a helyszínen megkezdték, de erőfeszítéseik ellenére a nyolc év körüli gyermek meghalt - mondta a szóvivő.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást és vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző
Témák
baleset
Frissítve: 2014.09.03. 15:48

Buszmegállónak hajtott egy autó

Buszmegállónak rohant egy autó Borsodnádasdnál. A balesetben egy ember súlyosan megsérült - értesült a HavariaPress.

A Járdánháza és Borsodnádasd közötti útszakaszon hajtott - egyelőre tisztázatlan körülmények között - egy buszmegállónak egy autós. A balesetnek egy súlyos sérültje van, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A baleeset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szerző
Témák
baleset