Kukoricaszállító borult fel a 62-es úton

Felborult egy kukoricát szállító kamion a 62-es úton,Szabadegyháza közelében. A főutat lezárták.

A baleset hétfőn délután történt a főút Szabadegyházához közeli szakaszán. Egy kukoricával megrakott pótkocsis teherautó - eddig tisztázatlan körülmények között - felborult. A rakomány jelentős része kiborult. A tűzoltók daruval emelik kerekeire a járműszerelvényt, a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Szerző
Témák
baleset 62-es út

Gázömlés egy V. kerületi társasházban

Gázömlés miatt kiürítettek egy budapesti társasházat hétfőn, miután lakásfelújítás közben a munkások megsértettek egy gázvezetéket.

50 embernek kellett ideiglenesen elhagynia az V. kerületi, Zrínyi utcai épületet. Személyi sérülés nem történt.
A gázszolgáltató szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a lakók azt követően térhetnek vissza otthonukba, hogy a tűzoltók átszellőztetik az épületet.

Szerző

Zebrán ütöttek el egy kamaszt Győrben

Zebrán ütött el egy autós egy 14 éves fiút Győrben. A gyermek súlyosan megsérült, az autóssal szemben eljárás indult - tudta meg a HavariaPress.

Vasárnap este, Győr Sziget városrészében történt a baleset. Egy 47 éves nő haladt Skodájával a Liget utcában a Kossuth Lajos út felé, amikor az egyik zebrán elé lépett egy gyermek. A nő nem az elvárható körültekintéssel közelítette meg a zebrát, nem biztosított elsőbbséget a jobbról az úttestre lépő fiúnak.

A kamasz a jármű szélvédőjére, majd az aszfaltra zuhant és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A Győri Rendőrkapitányság a nő ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást.

Szerző