Devosa Gábor jogi lépéseket tesz

A baloldali pártok erzsébetvárosi jelöltje személyesen tájékoztatta az Együtt-PM vezetőit arról az évek óta tartó politikai lejárató hadjáratról, amelynek részeként az önkormányzati választás előtti napokban ismét alaptalan vádak jelentek meg vele kapcsolatban - írják közleményükben a szocialisták.

Devosa Gábor tájékoztatott arról, hogy évekkel ezelőtt az ügyészség már megvizsgálta a fideszes médiabirodalom rágalmait, és bűncselekmény hiányában még nyomozást sem indított ellene.

Ezek után az Együtt-PM megerősítette, hogy továbbra is támogatja Devosa Gábort, aki az október 12-ig hátralévő napokban is a választókerületében élő erzsébetvárosiakkal akar foglalkozni a fideszes rágalmak helyett. Devosa Gábor ügyvédje ugyanakkor megteszi az alaptalan rágalmak elleni jogi lépéseket.

Szerző

Komlósi Gábor a Bóta Caféban

Publikálás dátuma
2014.10.01. 07:51
Komlósi Gábor sportriporter
A népszerű sportriporter, Komlósi Gábor, aki hosszú idő után visszatért a képernyőre, a Bóta Café vendége, ma, október 1-én, szerda este 9 órától a Fix Tévén.

Olyanok számára is izgalmasan, sok humorral, anekdotával tud beszélni a sportról, akiknek nem ez a fő érdeklődési területük. Oktatási stúdiót vezet, internetes napilap főszerkesztője. Bóta Gábor élő, online szintén nézhető, műsorában hívhatják őt a 4451349-es számon, és a tv.fixhd skype címen ugyancsak hozzászólhatnak az adáshoz.

Szerző

Őze színészként maradna

Publikálás dátuma
2014.10.01. 07:47
Fotó:Népszava
Őze Áron 2015. január 1-től adja át a Pesti Magyar Színház irányítását az új vezetőnek, Zalán Jánosnak.

Őzének az átadás-átvétel elősegítése, a színház folyamatos munkájának biztosítása a célja a következő fél évben. Az igazgató tegnap rendkívüli társulati ülésen arról beszélt, hogy lejár egy igazgatói ciklus, és nem törvényszerű, hogy ő vezesse tovább a színházat, a fenntartó választásra másra esett.

"Amit mi itt elvégeztünk, az nem fog elmúlni nyom nélkül" - hangsúlyozta. Elmondta: az őszre tervezett 3 bemutatót biztosan megtartják, és az évad további premierjeit is szeretnék megvalósítani. Az általa vezetett fél évben higgadt, felelősségteljes, az elmúlt öt évet folytató munkát kért a társulattól, amelynek színészként a későbbiekben is tagja maradna.

Szerző