Kézilabda - Balogh 13 gólt dobott a dánoknak

A MOL-Pick Szeged magabiztos győzelmet aratott vasárnap a dán Aalborg vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

Az előző idényben EHF Kupa-győztes Szeged egy győzelemmel és egy vereséggel várta az Aalborg elleni, idegenbeli összecsapást. Az egy-egy győzelemnél és döntetlennél tartó skandinávok 2-2-ig tartották a lépést a Tisza-partiakkal, akik - főként Balogh Zsolt kilenc gólja révén - 15-11-re vezettek a félidőben. Térfélcsere után a magyar együttes biztosan őrizte előnyét, már 27-21-re is elhúzott, végül három góllal nyert.
A Szeged BL-történetének háromezredik gólját is dobó Balogh végül 13 találatig jutott.

Eredmény:
Férfi BL, 3. forduló:
D csoport:
Aalborg (dán) - MOL-Pick Szeged 25-28 (11-15)

később:
C csoport:
MKB-MVM Veszprém - Montpellier (francia) 19.00

Szerző

Kamion Eb - Kiss Norbert a nyerő

Kiss Norbert, az Oxxo Energy Truck Race Team pilótája nyerte a kamion Európa-bajnokság idei szezonját, mivel két futamgyőzelmet aratott, egyszer pedig harmadik lett a franciaországi Le Mans-ban még zajló, idényzáró hétvégén.

A magyar csapat tájékoztatása szerint a szombathelyi versenyzőt sem a szombati, sem a vasárnapi időmérőn nem tudta legyőzni egyik riválisa sem. Szombaton Kiss Norbert megnyerte az első futamot, a másodikon pedig a nyolcadik helyről rajtolva harmadik lett.
A 29 éves pilótát vasárnap az első futamon ismét nem tudták megszorítani riválisai, így az idény utolsó - vasárnap késő délutáni - versenyének eredményétől függetlenül megnyerte az Eb-t.
A szombathelyi versenyző a magyar kamionsport eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Szerző

Laza kézmozdulattal - Már Fodor Gábor is szavazott

Publikálás dátuma
2014.10.12. 18:39
Fodor Gábor szavaz Fotó: Komka Péter
Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt (MLP) elnöke a gyöngyösi Jeruzsálem úti bölcsődében kialakított 24. számú szavazókörnél adja le szavazatát. 

Fontos, hogy szerte az országban sok helyen van liberális alternatíva, van liberális jelölt, akire lehet szavazni a "diktatórikus jobboldallal" és a civakodó, "önmagát felszámoló" baloldallal szemben - ezt mondta  a Magyar Liberális Párt (MLP) elnöke, mielőtt leadta szavazatát .

Fodor Gábor szerint pártja még az út elején jár, ezért nem is tudtak mindenütt jelölteket állítani. Arra törekednek azonban, hogy a jövőben mindenütt legyenek választható liberális jelöltek. A pártelnök arra kérte a választókat, hogy menjenek el szavazni, és ahol van liberális jelölt, rá adják a voksukat. Ahol nincs, ott a számukra leginkább meggyőző, demokratikus elkötelezettségű jelöltre szavazzanak - tette hozzá.Szerző