Baleset a 4-es főúton, teljes útzár!

Összeütközött két gépjármű a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán, három ember megsérült, az utat lezárták.

 A főút 98. kilométerszelvényében történt karambolban az egyik jármű az árokba hajtott - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A három sérültet a mentők kórházba vitték. A rendőrök a forgalmat Szolnok belterületén át terelik.

Szerző

Orbán családi ok miatt "menekült" Svájcba

Orbán Viktor az amerikai kitiltások és internetadó elleni tüntetések idején Svájcba menekült üdülni - mérgelődött tegnap a média azon része, amelyik megengedheti magának az effajta kritikus hangot. Köztük a legnépszerűbb netes közösségi téren, a Facebook-on is hasonló felháborodott posztok jelentek meg, egyelőre plusz költségek (netadó) terhe nélkül. Ám később kiderült; ha elvárható is lenne egy ország kormányfőjétől, hogy forrongó helyzetekben "álljon a vártán", úgy tűnik, menekülésről nincs szó. 

Köszöntsük a lausanne-i École Hoteliere Lausanne 2015-ös Executive MBA osztályát! - szólít fel a 444.hu, a portál információi szerint ugyanis az igen exkluzívnak tűnő svájci osztályban kezdi az évet Orbán Ráchel, a miniszterelnök lánya is. Így legalább kiderült, hogy miért látogatott Orbán Viktor váratlanul Svájcba, miközben annyi izgalmas dolog történik Magyarországon - kommentál a netes lap. (egyelőre megteheti, netadó!)

Minden esetre - és remélem nem esem a demagógia csapdájába - elgondolkodtató, hogy a magyar miniszterelnök, aki a "magyarságról", annak szellemi és egyéb képességeiről rendre rendkívül elismerő, sőt, a pátoszt sem nélkülöző hangon beszél, mégiscsak jobbnak látja, ha az ő lánya nem magyar egyetemen szívja magába a tudományt és a szellemi muníciót.  Biztos, ami biztos.

A 444.hu utánajárt, hogy az EMBA képzés "mindössze" 59 ezer svájci frankból kijön. A portálon további részletek olvashatók a tananyagról, tandíjról. 

Szerző

Új hangoskönyvek a Kossuthnál

Publikálás dátuma
2014.10.30. 06:50
FOTÓ: SZALMÁS PÉTER

Az Örkény István Könyvesboltban tegnap mutatták be a Kossuth Kiadó új hangos könyveit. Travers A csudálatos Mary Poppins című története Polyák Lilla, Andersen A kis hableány című meséje Rost Andrea előadásában jelent meg

Szerző
Frissítve: 2014.10.29. 21:37