Gyereket akartak és nem sikerült? Gönczi és Tatár is válik

Publikálás dátuma
2014.11.14. 10:22
Forrás: Facebook
A házasok hét év után annak ellenére döntöttek a válás mellett, hogy nagyon szeretik egymást. Szakításuk oka a Blikk feltételezése szerint az lehet, hogy nem tudták megadni egymásnak azt, amire a legjobban vágytak, a közös gyermeket. 

Az elmúlt években szinte havonta röppentek fel a pletykák: válságban van Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága, ám az álompár eddig hevesen tagadták a kap­csolatuk megromlásáról szóló híreket - írja a Blikk. A Story magazinnak nyilatkozva a műsorvezető-páros azt mondta: szinte csak kapcsolatuk elején voltak egy hullámhosszon, később azonban mindketten más irányba fejlődtek, mindkettejük más-más időbeosztásban dolgozott, ezért nem tudtak jelen lenni egymás életében. 

Ez lehet az oka annak, hogy legfőbb vágyukat, a közös csemetét nem tudták megadni egymásnak - véli a Blikk. A napilap szerint a televíziós házaspár mindennél jobban vágyott egy közös gyermekre. Nem adták fel az első és második sikertelen próbálkozás után sem, évekig küzdöttek a babáért, ám sajnos hiába próbálkoztak. Mindketten okosak, intelligensek, akik a saját önállóságukat keresik, karrierjüket építik. Ebben a helyzetben pedig nagyon nehéz elkapni azt a  pillanatot, amikor egyszerre állnak készen ugyanarra a döntésre, a gyerekvállalásra – nyilatkozta a lap által megkérdezett szexuálpszichológus, Rusz Edit.

A pár közös ismerőse a karrierrel magyarázta, hogy a volt "álompárnak" nem született gyermeke. "Amikor Gábor készen állt arra, hogy családot alapítsanak, akkor Csilla még azt mondta, inkább a karrierjét építené. Még nem akart babát, később pedig valami oknál fogna nem lett." - mondta a forrás.  

A korábban "gerlepárnak" tartott házasok elmondták a Storynak, mit kívánnak egymás új jövőjébe: „Gyerekeket! S persze azt, hogy találjuk meg a hozzánk illő társat.”

A teljes cikket  itt olvashatja.

Szerző