Szandi cáfol: nem rúgott ki senkit

Publikálás dátuma
2014.12.01. 12:17
Forrás: Facebook
Nagy port kavart a Bors szombati cikke - amit a népszava.hu is átvett - amelyben Szandi és az ismert szövegíró, Valla Attila megromlott kapcsolatáról írtak. A lap ma megszólaltatta Szandiékat, akik a felkorbácsolódott indulatokat érzékelve döntöttek úgy, hogy  elmondják a saját verziójukat.

Én nem rúgtam ki senkit, mert nem va­gyok, és sosem voltam Attila munkáltatója - szögezte le az énekesnő. Szandi hozzátette: Valla Attila jó néhány dalomhoz írt már szöveget, de mostanában nem készült új, tehát nem volt mihez szöveget írni se neki, se másnak.

A Blikk érdeklődésére, hogy akkor mi igaz abból, hogy a férj Bogdán Csaba egy két évtizedes munkakapcsolatot mondott fel a szövegíró politikai témájú posztjai miatt, Szandi azt felelte, hogy nem a "politikai oldalakkal" volt problémája, hanem az indulattal. Nem szerette volna mindennap azt látni, hogy ismerősei haragos posztokat írnak az üzenőfalán. 

Bogdán Csaba hangsúlyozta, hogy a történet róla szól és nem Szandiról. "Az én lépésem, az én ügyem, az én hibám, hogy ez a lavina elindult, bár utána már tudatosan gerjesztették, belekeverve Szandit. Nem Attila politikai hovatartozásából, hanem a békétlenségből lett elegem."

Ahogy mi is megírtuk, Valla Attila előzőleg a Borsnak azt mondta, hogy a napokban levelet kapott Bogdán Csabától, amiben arról tájékoztatta, hogy elfogyott a türelme, mert nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseit. A dalszövegíró szerint az énekesnő és férje azért szakított vele, mert nem tudták elfogadni, hogy ő az ellenzéki tüntetőkkel szimpatizál. 

Szerző