Mi történik? Szobnál is gázolt a vonat

Halálra gázolt egy embert hétfő este Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között a fővárosba tartó személyvonat - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon 10-15 perces késésekre kell számítani a rendőrségi helyszínelés idején. 

A gázoló vonat 100-120 perc késéssel tudja folytatni az útját. A menetrend szerinti közlekedés a késő esti órákban áll helyre.

Szerző

Úttesten fekvő embert gázoltak halálra

Úttesten fekvő férfit gázolt halálra egy személyautó Fejér megyében Zámoly és Gánt között hétfő este - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kiss Zoltán Edward közölte: este hét óra után a 8123-as úton, a Zámoly és Gánt között lévő körforgalomtól száz méterre Gánt felé történt a baleset. Az úttesten fekvő férfi a helyszínen meghalt.

A 8123-as út érintett szakaszát a helyszínelés idejére lezárták, kerülni Csákvár felé lehet.

Szerző

Kamionbaleset az M7-esen - útlezárás!

Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát a 143-as kilométerszelvénynél - tájékoztatta az MTI-t a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán kora délután egy kamion átszakította a középső szalagkorlátot, és az autópálya Budapest felé vezető oldalán állt meg. Személyi sérülés nem történt, azonban a jármű üzemanyagtartályából gázolaj folyt a burkolatra. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a főváros vezető oldalt lezárta, a forgalmat az ordacsehi lehajtónál a 7-es számú főútra tereli. Az autópályára a balatonlellei felhajtónál lehet visszatérni.

Szerző