Előfizetés

Fémdarab fúródott egy kisgyerek fejébe

Fémdarab fúródott egy kisgyerek fejébe pénteken a Pest megyei Tápiószentmártonban, az egy év körüli kisfiút kórházba szállították.

 A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy irattartó mappa fém része állt bele - eddig tisztázatlan körülmények között - a kisgyerek fejébe péntek délután egy családi házában. Csámpai Attila hozzátette, munkatársai azért tartózkodtak a helyszínen, hogy amennyiben speciális beavatkozásra lett volna szükség, segítsenek. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy stabil állapotban szállították az ügyeletes kórházba műtétre.

Tűz egy veresegyházi családi házban

Publikálás dátuma
2014.12.19. 20:48
FOTÓ: MTI, Lakatos Péter
Tűz keletkezett egy családi ház egyik helyiségében Veresegyházon, a Julianus utcában péntek este. A tűz következtében egy idős férfi meghalt.

Mire a tűzoltók kiértek, a tűz már nem lángolt, de sűrű volt a füst. A szomszédok már korábban kihoztak a házból egy idős férfit, és megpróbálták újraéleszteni. Ezután a katasztrófavédelem, majd a mentőszolgálat munkatársai küzdöttek az életéért, de nem jártak sikerrel. Feltehetően füstmérgezés okozta a férfi halálát.

Halálos gázolás a 26-os főúton

Halálra gázolt egy férfit egy autós a Borsod megyei 26-os számú főúton Sajószentpéter és Miskolc között.

Kora este egy Miskolc felé haladó személygépkocsi vezetője a sűrű ködben ütötte el a gyalogost.
A helyszínelés ideje alatt - rendőri irányítás mellett - folyamatos a forgalom.