Halálos gázolás Sormáson

Halálra gázoltak egy gyalogost Sormáson, az ipari parknál - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eddigi adatok szerint kedd este egy Nagykanizsa felől érkező személygépkocsi ütötte el az út szélén gyalogoló 49 éves eszteregnyei nőt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A gázolással egy időben egy másik autó, hogy elkerülje az ütközést, lehúzódott az út szélére, a mögötte haladó gépkocsi sofőrje viszont későn észlelte a manővert, és emiatt karamboloztak. A balesetben egyik autós sem sérült meg.

Szerző

Ópiát kábította el az elgázolt orvost

Publikálás dátuma
2014.12.24. 06:19
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
Ópiát- és metamfetamin-származékot is kimutatott a vizsgálat annak az orvosnak a szervezetében, akit egy vonat gázolt halálra, miután elbúcsúzott a barátaitól egy átmulatott este után - írja a Blikk.

F. Nándor kollégái azt gyanítják, hogy valaki a szórakozóhelyen keverhetett drogot a fiatal radiológus italába, ezért történt a tragédia. Ezt a verziót erősíti D. Levente, egy másik orvos, aki ugyancsak ott bulizott a végzetes estén. Ő tett feljelentést a rendőrségen, de csak azután, hogy megtudta, mi történt munkatársával. Az orvos azt állította, furcsán érezte magát, és emlékezetkiesése volt.

D. Levente maga csináltatott drogtesztet munkahelyén, a Petz Aladár megyei kórházban, miután megtudta, hogy Nándort holtan találták a sínek mentén. A vizsgálat után bement a kapitányságra, ahol elmondta, azt sejti, hogy mindkettejük italába kábítószert kevertek.

Szerző

Halálra gázoltak egy gyalogost Nyíregyházán

Halálra gázoltak egy gyalogost Nyíregyháza külterületén kedd este - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a Kállói út és a Foxi utca kereszteződésében egy 25 éves nő holtestét találták meg az út szélén az arra közlekedők. Az eddigi adatok szerint a környéken lakó nőt elütötték, majd a gázoló gépkocsi elhajtott a helyszínről.

A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést és az adatgyűjtést. A baleset feltételezett okozója később önként jelentkezett a rendőrségen, kihallgatása folyamatban van - olvasható a www.police.hu oldalon.

Szerző