Ismét halálos gázolás - Vigyázzunk az utakon!

A helyszínen életét vesztette az a férfi, akit egy kisteherautó gázolt el szombat este a 8-as főúton Herendnél - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Máté Alexandra közölte, szombat este nyolc óra körül eddig tisztázatlan okokból gyalogost gázolt egy kisteherautó a 8-as főút herendi szakaszán, a szentgáli elágazónál. A mentőszolgálat megyei mentésvezetője, Novák Judit elmondta, az elgázolt férfi az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A kocsi alá szorult holttestet a katasztrófavédelem munkatársai emelőpárna segítségével szabadították ki. A helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Herend belterületén át terelik.

Szerző

Ismét járható a 21-es főút

Megszűnt az útlezárás a 21-es főúton Nógrád megyében Mátraverebélynél, ahol gyalogost gázolt egy autó szombaton - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nágel Tamás elmondta: a rendőrök befejezték a helyszínelést a 21-es főút és a mátraverebélyi Vasút út kereszteződésénél, a forgalom újra zavartalan. A baleset során egy Tar felől Bátonyterenye irányába haladó autó gázolt el egy gyalogost, aki súlyosan megsérült, őt kórházba szállították. 

Szerző

Elgázoltak egy embert, súlyosan megsérült

Súlyosan megsérült egy gyalogos, akit a 21-es főúton, Mátraverebélynél gázoltak el szombaton; a szakaszt lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nágel Tamás elmondta: Mátraverebélynél a 21-es főút és Vasút út kereszteződésénél gázolt el gyalogost egy Tar felől Bátonyterenye irányába közlekedő autó. A gyalogos súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították - tette hozzá.     

A referens közölte: az útszakaszon teljes útlezárás mellett végzik a helyszíni szemlét; a Bátonyterenye, illetve Tar felől közlekedőket a rendőrök a Dózsa György útra terelik.   

Szerző