Előfizetés

Meghalt a személyautó sofőrje a tihanyi balesetben

Fának hajtott egy személyautó a 71-es útról Tihanyra vezető leágazó úton, a sofőr meghalt a balesetben - közölte az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság honlapján vasárnap késő este.

Az érintett útszakaszt a mentési munkálatok idejére lezárták. A baleset és a mentési munkálatok a 71-es út forgalmát nem érintették. 

Vonat ütközött személyautóval

Debrecen és Nyíregyháza között 30-60 percet késnek a késő éjszakai vonatok, mert Apafánál személygépjárműnek ütközött a Budapestről Nyíregyházára tartó Civis InterCity, személyi sérülés nem történt - közölte a Mávinform vasárnap késő este.

Az ütközés során azonban a mozdony kisiklott, az egyik vágány megrongálódott, emiatt Debrecen és Apafa között csak egy vágányon haladnak a vonatok, a Civis Intercity utasai egy másik vonattal továbbutaztak. A pálya helyreállítása hajnalig tartott. 

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte, hogy a Nyíregyháza-Debrecen vasútvonalon közlekedő személyszállító vonat összeütközött a vasúti átjáróban elakadt személyautóval Debrecen közelében. Az autót vezető idős ember az ütközés előtt kiszállt a járműből, így ő is sértetlenül átvészelte a balesetet.

Harmincas fiatalember halt meg a 4-es főúton

Publikálás dátuma
2015.01.19. 08:24
Baleset helyszíne a 4-es főút Ceglédet Abonnyal összekötő szakaszán, a 83-as kilométerszelvényben MTI Fotó: Donka Ferenc
Vasárnap este a 4-es számú főút 83-as kilométerénél két autó ütközött össze. A járművekben hárman utaztak, közülük ketten beszorultak az autójukba, őket a ceglédi tűzoltók segítségével szabadították ki. A két életveszélyes sérültek egyike, egy 35 éves férfi később meghalt. 

A baleset miatti teljes útlezárást a rendőrök feloldották, a forgalom hétfő hajnalban már ismét zavartalan volt.

 MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc