Juhász párbajra hívta Rogánt

Mutasd meg, hogy férfi vagy, és nem futamodsz meg! - írja Juhász Péter a Facebook oldalán.

Egy moderált, nyilvános vitát akar Juhász Péter az Együtt – Korszakváltók Pártjának társelnöke Rogán Antallal az V. kerület volt polgármesterével.

Itt a kihívás!

Szerző

Havazás - A vasutakon egyelőre nincs nagyobb gond

A vonatközlekedésben még nem okoz gondot a havas eső, a havazás, de néhány dunántúli vasútvonalon a hó miatt elsőfokú készültséget rendeltek el - közölte a Mávinform.

A vasúttársaság dolgozói mindenhol készen állnak arra, hogy amennyiben szükséges, elvégezzék a váltók megtisztítását a hótól, illetve a váltófűtő-berendezéseket is üzembe helyezik - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
A Mávinform közlése szerint Győr és Veszprém között 20-30 perces késésekre lehet számítani. A Győr-Zirc-Veszprém, a Győr-Pápa-Celldömölk, és a Pápa-Csorna vonalon folyamatosan tisztítják a váltóberendezéseket.

Szerző

Kamion zárja el az 1-es utat Komárom után

Keresztbe fordult egy kamion az 1-es főút 93-as kilométerénél, Komárom és Ács között, a jármű a teljes útpályát elzárja - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint nem járható a 13-as főút Komárom és az M1-es autópálya felhajtója közötti szakasza, ott egy személyautó fordult keresztbe, a jármű műszaki mentése folyamatban van.

Hóátfúvás nehezíti a közlekedést a 13-as főúton, az autópálya-felhajtó és Kisbér között, valamint a Tatabánya és Környe közötti úton. Nehezen járható a főút a 7-es és a 8-as kilométer között.

Szerző