Előfizetés

Pikáns nőügyek: Hende Csaba Deutsch nyomdokain?

Publikálás dátuma
2015.02.06. 10:27
A képen a miniszter mellett élete új társa látható Forrás: Facebook/Hende Csaba
Hende Csaba, 55 éves honvédelmi miniszter egy nála 17 évvel fiatalabb asszony mellett él át "másodvirágzást", a mutatós hölgy titkárnőből avanzsált a fideszes politikus, a hajdani polgári körök gründolásával elévülhetetlen érdemeket szerző miniszter élettársává. A Blikk azt is kiderítette, hogy az akkor még nős Hende Csaba három évvel ezelőtt Párizsban romantikázott titkárnőjével, Szajlai Mónikával.

A honvédelmi minisztert 2011. október 23-án az ünnepi Liszt-koncertre és az ottani 56-os ünnepségre hívták meg Párizsba. Hende az utazáskor egyébként két lányával és feleségével élt, vagyonnyilatkozatában ez szerepelt. Csak később, az idén leadott bevallásában írta azt, hogy a nála 17 évvel fiatalabb Szajlai már az élettársa - nyomozta ki a lap. 

A képen a miniszter mellett élete új társa látható Forrás: Facebook/Hende Csaba

A képen a miniszter mellett élete új társa látható Forrás: Facebook/Hende Csaba

A kiküldetésen - annak ellenére, hogy Orbán Viktor a minap ismét nyomatékosította, hogy plebejus kormányunk van - nem spóroltak, mert a tárca szerződései szerint Hende egy drága luxusszállodában szállhatott meg. Hogy két személyre mennyibe került az út, nem lehet tudni, a minisztérium csak a vezető utazási költségeit hozta nyilvánosságra. Eszerint az állam 126 ezer forintos szállodai számlát kapott Hende kint töltött egy éjszakája után, ami akkori árfolyamon 422 euró volt. Valamint a politikus 48 ezer forint napidíjat is felvett a kétnapos útra. Sőt a kétfős magyar delegáció nemcsak az 56-os forradalom évfordulóját ünnepelhette meg, hanem Szajlai 35. születésnapját is. Egyébként a tárca nem részletezte, a vezető kivel utazott. Azt csak egy követségi beszámolóból szúrta ki a Blikk.

A lap megnézte azt is, hogy a szállásra fordított pénzből milyen ellátásra futja Párizsban.

Ha politikusi nőügyekről esik szó, esetleg eszünkbe juthat a szocialista Kovács László, akinek pikáns kalandját szintén a Blikk leplezte le annak idején, de a volt külügyminiszter éltesebb kora ellenére valószínűleg csak kezdőnek minősíthető a Fidesz donjuanja mellett. Deutsch Tamás még 2013-ban, egy a Helyi Témának adott, a hvg.hu által felidézett  interjújában avatott be a titokba, miszerint a nők a megnyerő személyiségét szeretik.  A kikapós politikus a beszélgetésben azt is elárulta, hogy az "izmos nőket" kedveli.