Előfizetés

Holttestet találtak egy kigyulladt házban - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.02.18. 14:24
MTI Fotó: Bugány János
Holttestet találtak egy családi ház kiégett szobájában szerdán Szajolban. 

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a 65 négyzetméteres családi ház szobája eddig tisztázatlan okból gyulladt ki a település Csillag utcájában. A tűz oltását a lakók megkezdték, megakadályozva ezzel a lángok továbbterjedését.

MTI Fotó: Bugány János

MTI Fotó: Bugány János

A helyszínre érkező szolnoki hivatásos tűzoltók a ház kiégett szobájában az ágyon fekve egy holttestet találtak. A halott azonosítása jelenleg is tart - tette hozzá a szóvivő jelezve, hogy más nem sérült meg a tűzben, illetve az oltás közben.

Az MTI tudósítója a helyszínen megtudta: a tűz áldozata a házban élő idős, mozgáskorlátozott férfi volt. A lángok keletkezésének okait szakértők bevonásával jelenleg is vizsgálják.

Büntetne a Fidesz a "drága" energiáért

Publikálás dátuma
2015.02.18. 13:50
Illusztráció/Thinkstock
Országgyűlési határozatban kéri fel a Fidesz-frakció a kormányt arra, hogy alakítsa ki az árak rendszeres monitoringozásának rendszerét, és az állami támogatások - például a munkahelyvédelmi akciótervben folyósított támogatások - megvonásával szankcionálja, ha egy ágazat szereplői az árak kialakításánál nem veszik figyelembe az energiahordozók árának csökkenését - adja hírül a távirati iroda. 

A kormánypárti képviselőcsoport közleménye hozzáteszi: a Fidesz-frakció továbbra is kiemelten fontosnak tartja, hogy a magyar családoknak csak annyit kelljen fizetniük a termékekért és szolgáltatásokért, amennyit feltétlenül szükséges.

Balesetek miatt lassult le az M1-es

Két baleset is történt egymás után az M1-es autópálya biatorbágyi lehajtója közelében Hegyeshalom felé szerda dél körül. Egy ember megsérült, több száz méteres a kocsisor.

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy először egy személyautó és egy szlovák rendszámú furgon ütközött össze a 18-as kilométerszelvényben. A járművekből fékolaj folyt ki, de a törökbálinti tűzoltók megtisztították a burkolatot, illetve megkezdték a műszaki mentést.

Ennek a balesetnek nincs sérültje, míg egy másik, körülbelül 150 méterrel távolabb történt karambolban, amelyben két személyautó ütközött, egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A megrongálódott járművek részben elfoglalják az utat, ezért már most közel 300 méteres a kocsisor.