Fegyverekkel bukott le az 57 éves férfi - Videó!

Publikálás dátuma
2015.03.02. 09:39
FOTÓ: police.hu
A rendőrság elfogta azt a jásziványi férfit, aki lakásában 10 maroklőfegyvert, 5 puskát, valamint több mint 6000 különféle hadilőszert tartott. A rendőrség elrendelte az 57 éves férfi előzetes letartóztatását - írja a police.hu.

A rendőrök olyan információkat kaptak, hogy a férfi lakásában fegyvereket és lőszereket tart. A házkutatás során 3 gépkarabély, 10 maroklőfegyver, 5 puska, valamint több mint 6000 különféle hadilőszer került elő, melyek tartására nem rendelkezett engedéllyel.  

A férfit elfogták, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Az eljárás során igazságügyi fegyverszakértő bevonásával vizsgálják az illegálisan tartott lőfegyverek, lőszerek eredetét és az esetlegesen bűncselekményben betöltött szerepüket.  

Forrás: police.hu

Szerző

Durva részletek a NAV-gyilkosról - Megcsonkította áldozatát

Publikálás dátuma
2015.03.02. 09:22
FOTÓ: MTI, Mihádák Zoltán
Döbbenetes részleteket tudott meg a Bors a pest­er­zsé­be­ti NAV-os gyilkossággal kapcsolatban: a két késsel támadó L. Péter megcsonkította menekülő áldozatát.

Korábban írtuk: Késsel támadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két munkatársára munkavégzés közben Budapesten. A kiérkező mentők egyikük életét már nem tudták megmenteni.

A 35 éves férfi - akit a rendőrök a helyszínen elfogtak - gyanúsítottkénti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az őrizetbe vett L. Péter ellen több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Bors információi szerint a két NAV-dolgozónak először a férfi édesapja nyitott ajtót, ám mire tisztázták, hogy nem őt, hanem a fiát keresik, ifjabb L. Péter már két bajonettel jött ki az ajtón. Állítólag egyetlen szót sem szólt az adóhatóság embereihez, hanem azonnal támadt. Először azt az ellenőrt szúrta meg többször, aki túlélte a támadást, társának sikerült elrohannia és elbújnia a ház kukái mögé.

L. Péter a menekülő NAV-os után rohant, aki az egyik kukába kapaszkodott. Erre az elkövető bajonettel megcsonkolta az ujjait, majd az arcát kezdte szurkálni. A vádlott a bíró előtt azt vallotta: azért ölt, mert ő spe­ciá­li­san képzett amerikai zsoldos katona. 

Forrás: borsonline.hu

Szerző

Bomba forgatta fel Csepelt

Publikálás dátuma
2015.02.28. 22:00
Illusztráció: Thinkstock
Hatástalanították a csepeli Szabadkikötőben szombaton, kábelfektetés közben talált bombát - közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje.

Bátyi Edina elmondta: egy amerikai bombát találtak, amelyet hatástalanítottak, majd a központi gyűjtőhelyre szállítják. A terület mintegy másfél órás zárása este fél nyolckor ért véget.

Szerző
Témák
bomba Csepel