Szörnyethalt egy idős férfi az ütközésben - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2015.03.25. 11:45
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Két személyautó összeütközött az 51-es út dunavarsányi szakaszán szerda reggel, a balesetben egy ember meghalt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila közölte: a település külterületén, a főút 27-es kilométerénél történt karambol következtében az egyik autóba beszorult a sofőr, és a mentők már nem tudtak segíteni rajta. Az idős férfi holttestét a tűzoltók fogják kiszabadítani a roncsból. A másik autóban is csak a sofőr, egy középkorú férfi utazott, őt kórházba viszik. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat terelik – mondta a szóvivő.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Szerző
Frissítve: 2015.03.25. 12:21

Hármas karambol az M0-snál, többen megsérültek - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.03.25. 08:45
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Három személyautó ütközött össze, többen megsérültek az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán az M0-s leágazás közelében kedd este, az M5-ös érintett szakaszát a mentés idejére teljes szélességében lezárták  – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a sztráda 22-es kilométerszelvényénél történt balesetnek az első jelentések alapján négy sérültje van. A fővárosi tűzoltók a műszaki mentés idejére az M5-ös érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – tette hozzá a szóvivő. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a helyszínelésben és a műszaki mentésben a szigetszentmiklósi autópálya alosztály munkatársai vettek részt, a forgalmat Alsónémedi felé terelték.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Szerző
Frissítve: 2015.03.25. 09:51

Újabb emberölés a fővárosban

Publikálás dátuma
2015.03.24. 17:18
MTI Fotó: Lakatos Péter
Leszúrtak egy 42 éves férfit hétfő este a főváros VIII. kerületében, a rendőrök elfogták a gyanúsítottat.

A rendőrség két sérültről kapott bejelentést hétfő este, a kiérkező járőrök egy férfit és egy nőt találtak szúrt sérüléssel a VIII. kerületi Dobozi utcában. A 42 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás után meghalt - olvasható a BRFK közleményében.

A rendőrség adatai szerint a későbbi áldozat egy ház kapujában veszekedés közben megszúrt egy asszonyt, a  gyanúsított, egy 63 éves budapesti férfi a nő segítségére sietett, a támadót az utcára lökte, és dulakodás közben megszúrta. A BRFK nyomozói előállították, és őrizetbe vették a 63 éves férfit, javasolják előzetes letartóztatását is.

Szerző