Indokoltak a testőrök? Vajna Timit féltik Damutól

Publikálás dátuma
2015.03.27. 11:43
Forrás: Facebook
Nemsokára kiengedik a börtönből a Vajna Timi bántalmazásáért elítélt Damu Rolandot. Egy bulvármagazin híre szerint Andy Vajna testőrt fogadott felesége mellé, a színész ügyvédje szerint azonban Tímeának nincs mitől tartania, hiszen Damu találkozni sem szeretne a nővel - írja a Bors.

Damut 2010 novemberében tartóztatták le, mert volt menyasszonyát, Vajna – akkor még Palácsik – Tímeát megverte és megerőszakolta. Hamarosan ki is mérték Damura a négy és fél év letöltendő börtönt. 

Most azonban, hogy a színész nemsokára szabadul, sőt már a húsvéti ünnepeket is kinn tölti, felröppent a hír, hogy Andy Vajna testőrt fogadott felesége mellé (ezt azonban senki nem erősítette meg), a Patent Női Jogvédő Egyesület pedig elkezdett aggódni Timiért, szerintük ugyanis Damun semmiféle megbánás nem látszik.

– A bántalmazott nők általában szoronganak, mi lesz, ha bántalmazójuk kijön a börtönből... Az egyesületünk Tímeának is felajánlott szaksegítséget, de nem élt vele, akkor már volt ügyvédje, és pszichológushoz is járt, ugyanakkor tudja, hogy hozzánk bármikor fordulhat - mondta a lapnak a jogi képviselő.

Damu Roland ügyvédje, ­dr. Sebestyén Tamás szerint azonban Tímeának nincs mitől tartania, és nem szükséges, hogy megerősített testőrséggel védje magát.

– Lehet fogadni testőrt, de felesleges óvintézkedés. A húsvét az újjászületés, feltámadás ünnepe mindenki, így Roland számára is. Közel két éve, a tiszalöki börtönben elvett feleségéhez, Edinához költözik, és tudomásom szerint nem akar tudni Tímeáról, illetve találkozni sem szeretne vele - mondta el a Borsnak az ügyvéd.

Szerző