Elvétette a landolást - Lezuhant egy sárkányrepülő

Elvétette a landolást és egy szőlős területre zuhant egy sárkányrepülő Sátoraljaújhely közelében vasárnap délután. 

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy a súlyosan megsérült férfit mentőhelikopterrel vitték Miskolcra, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte: Sátoraljaújhely Várhegy elnevezésű területén történt a baleset, amelyben egy 38 éves szlovák állampolgárságú férfi zuhant le vitorlázó sárkányrepülőjével eddig tisztázatlan okból.

 

Szerző
Frissítve: 2015.04.05. 20:48

Elfogták az idős pár feltételezett gyilkosát

Publikálás dátuma
2015.04.05. 18:42
Forrás: police.hu
A rendőrök egy debreceni férfit hallgattak ki gyanúsítottként a Hosszúpályiban történt emberölés kapcsán - adja hírül a police.hu.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy Hosszúpályi, Szabadság utcában lévő házban találtak rá szombaton este  egy idős házaspár holttestére. A sértettek halálát az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök 2015. április 5-én 11 óra 20 perckor elfogtak és előállítottak egy 27 éves debreceni férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A további eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le, amelynek során kezdeményezik a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Szerző

Túlfutott a vonat a Keletiben, megsérült egy utas

Publikálás dátuma
2015.04.05. 12:37
Illusztráció/Népszava
Túlfutott, és a vágány végén álló baknak ütközött egy vonat vasárnap reggel Budapesten, a Keleti pályaudvaron, a balesetben egy ember könnyebben megsérült - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc elmondta: a Hatvanból érkező szerelvény hajtott - szerencsére már lelassítva, nem egészen 15 kilométeres sebességgel - a baknak. Egy a szerelvényen utazó idősebb férfi fejsérülést szenvedett, a mentők a helyszínen ellátták. A baleset a vonatforgalomban nem okozott fennakadást.Szerző