Lopkodják Welsz vagyonát

Publikálás dátuma
2015.04.08. 13:28
Az egykori vállalkozó háza. Fotó: Népszava
Nemrégiben agyvérzéssel kórházba került a különös körülmények között elhunyt vállalkozó édesapja, Antal, akire korábban Welsz minden vagyonát ráíratta. Azóta az üresen álló ingatlanból dobozszámra tűnnek el az ingóságok. Az idős férfit ápoló élettárs a Blikknek elismerte a hírt.

Welsz érdi otthona tele volt híradás-technikai eszközökkel több tízmillió forint értékben. Szinte minden helyiségben volt egy nagy képernyős LCD televízió, de akadt ott ipari fűnyíró, fűrészgép, drága BMW motorkerékpár, több robogó, jó pár darab kerti sütő. Ezen értékek nagy része eltűnt, amióta az idős férfi kórházban fekszik.

A Blikk munkatársainak a helyszínen az egyik szomszéd azt mondta, látta, hogy Welsz Tamás gyermekének édesanyja itt járt, és több dolgot kivitt az épületből.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző

Lezárták az M2-est Dunakeszi és Göd között

Az M2-es fejlesztésének előkészítő munkálatai miatt mindkét irányban teljes szélességében lezárták az autóút Dunakeszi és Göd közötti szakaszát szerdán néhány órára - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, hogy az M2-es kétszer kétsávossá tétele, illetve a kivitelezési tervek elkészítése érdekében burkolatfúrásokat végeznek, valamint felmérik a teljes pályaszerkezet állapotát. A délelőtt 10 és délután 3 óra között érvényben lévő korlátozás idejére a forgalmat a 2-es főútra terelik, ahol kikapcsolják a jelzőlámpákat a zavartalanabb haladás elősegítésére.
Hasonló korlátozásra számíthatnak az autósok - az időjárás függvényében - még a héten az M2-es gödi és sződligeti, valamint sződligeti és Vác-déli csomópontjai között is - tette hozzá a szóvivő.

Szerző

Egymilliárdot nyúlt le ügyfeleitől az OTP bankára

Publikálás dátuma
2015.04.08. 12:41
FOTÓ: Vajda József
Különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztással gyanúsítja a rendőrség K. Zsoltot. Az Index úgy tudja, az OTP privát bankáraként dolgozó férfit a pénzintézetből vitték el bilincsben még aznap, hogy kiderült: megcsapolta pár dúsgazdag ügyfél bankszámláját.

K. Zsolt meglehetősen primitív módszerrel kopasztotta meg az ügyfeleit: papírokat, aláírásokat hamisított. Idén bukott le, évek óta sikkasztott. Az üggyel jelenleg a Nemzeti Nyomozó Iroda foglalkozik, folynak a tanúkihallgatások. K. Zsolt a rendőrségi vallomásában állítólag azt mondta, az elsikkasztott pénzek jelentős részét az évek során magára költötte.

A megkárosított ügyfelekkel titoktartási nyilatkozatot íratott alá az OTP, de az Index úgy tudja, mostanra már mindegyiküket kártalanította a félretett tartalékából. Az eset az OTP eredményét nem érinti. Ha K. Zsoltot bűnösnek találja a bíróság, akkor akár 10 évre is börtönbe kerülhet.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző