Előfizetés

Két kisbusz ütközött, súlyos sérültek - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.05.12. 20:57
MTI Fotó: Donka Ferenc
Két kisbusz összeütközött a Bács-Kiskun megyei Bodoglár közelében kedd délután, a balesetben többen megsérültek - közölte a rendőrség a honlapján.

A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 5405-ös út 22-es kilométerénél történt baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Tázlárnál, valamint Kiskunmajsánál elterelik. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatott, hogy két mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A balesetben ketten súlyosan, többen könnyebben megsérültek. Az egyik jármű az árokba hajtott, a másik fának csapódott. A roncsokból egy embert a kiskunhalasi tűzoltók emeltek ki.

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

 

Két autó ütközött Győrnél, hárman megsérültek

Teljes szélességében lezárták a 82-es utat a pannonhalmi leágazónál, miután két személyautó összeütközött - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a balesetben hárman sérültek meg, egy embert a pannonhalmi tűzoltók vágtak ki a roncsból. A rendőrség a honlapján azt írta, hogy a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idején Ravazdnál Pannonhalma felé terelik el.

16 év után fogták el a megölt taxis gyilkosát

Európai elfogatóparancs alapján Németországban elfogtak egy 39 éves balatonmáriafürdői férfit, aki a rendőrség gyanúja szerint 1998 szeptemberében megölt egy taxisofőrt Domaszéken - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

Szenti Szabolcs közölte, a Csongrád megyei nyomozók a bűncselekmény elkövetése után tizenhat és fél évvel jutottak olyan adatok birtokába, amelyek alapján a nyomozási bíró európai elfogatóparancsot bocsátott ki az emberölés bűntettével megalapozottan gyanúsítható T. Roland ellen. A 39 éves balatonmáriafürdői férfit április 23-án fogták el Németországban. A magyar és a német hatóságok megteszik a szükséges intézkedéseket a férfi mielőbbi átadása érdekében - közölte a szóvivő.