Bulvár;gyilkosság;Akácfa utca;Nancy;

2015-05-23 11:29:00

Ő Nancy gyilkosa? Szerelmes lehetett a prostituált lányba (Fotó!)

Megszállottja lehetett a meggyilkolt prostituáltnak az a kínai férfi, aki feltehetően május elején végzett a 19 éves Nancyvel - írja a Blikk. A rendőrség már azonosította a férfit, a 32 éves Yao Gaopeng ellen nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, fényképét közölték is a police.hu oldalán.

A férfit Nancy híváslistája alapján azonosították be a rendőrök. Hiába vitte el ugyanis a gyilkos áldozatának telefonját, a hatóságok a szolgáltatótól lekért adatok alapján mégis a nyomára bukkantak annak a kuncsaftnak, aki a tragédia napján utoljára járt a lánynál. A bulvárlap azt írja, Yao nem egyszeri vendég volt a prostituáltnál, többször megfordult már nála, sőt telefonon is többször beszéltek, kapcsolatuk tehát már régebben is tarthatott.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Kriminálpszichológus szerint több jel mutat arra, hogy a férfi betege volt a lánynak, az járhatott a fejében, hogy ha az övé nem lehet, akkor másé se legyen a lány. A gyilkos szerelmes is lehetett áldozatába, hiszen miután megölte, Nancy fényképét is magával vitte. Bár a gyilkosság körülményei alapján arra lehet következtetni, hogy a gyanúsított hirtelen haragra gerjedt a lány iránt, a szakértő szerint a férfi nem csak a gyilkosságot, de a menekülési útvonalat is eltervezte.

A Blikk szerint a gyilkos számos nyomot hagyott a helyszínen, így véres tenyér- és ujjnyomot is, a rendőrök azonban túl sokáig nem tudták azonosítani a férfit, így Yao feltehetően már Kínában tartózkodik. A rendőrség európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a kínai állampolgár ellen.

Mint ahogy korábban megírtuk, május 2-án hajnali fél egykor egy Akácfa utcai lakásban édesanyja talált rá holtan a meggyilkolt lányra.