Árokba rohant egy autó, több sérült

Négyen sérültek meg Nemesvámos és Veszprém közt a 77-es úton szombat délután, mikor egy személygépkocsi árokba hajtott - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Máté Alexandra elmondta, szombat délután három óra előtt a Veszprémet Tapolcával összekötő 77-es főút 3-as kilométerszelvényében egy személygépkocsi árokba hajtott. Hozzátette, a mentés és a helyszínelés félpályás útlezárás mellett folyik.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben négyen sérültek meg. Nátrán Albin megyei mentésvezető elmondta, egy személy súlyos, három pedig könnyű sérülést szenvedett, őket a veszprémi kórházba szállították a Veszprémből, Nagyvázsonyból és Balatonfüredről kiérkező mentők.

Szerző

Két gyerek is súlyosan sérült a halálos balesetben - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.05.23. 17:03
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Két személyautó frontálisan összeütközött Csobánka határában szombat dél körül, az egyik autó női utasa életét vesztette, három ember, közöttük két gyermek súlyosan megsérült - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint az egyik autóban a sofőr és egy nő ült, és az utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök a helyszínen hiába próbálták meg többször újraéleszteni, a mentőautóban meghalt.       

A sofőr beszorult a roncsba, a szentendrei, illetve a pomázi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba csakúgy, mint a másik autóban hátul utazó két gyermeket.       

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ez utóbbi járműben elöl egy házaspár ült, a sofőr, illetve terhes felesége könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érintett útszakaszt lezárták - tette hozzá a szóvivő. 

Szerző

Átszakította egy kocsi a HÉV kerítését - Fotó!

Publikálás dátuma
2015.05.23. 16:00
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Egy autó megcsúszott az Árpád fejedelem útján és az útról letérve átszakította a HÉV kerítését szombaton.

A kocsi összetört, de a balesetben nem sérült meg senki. 

Szerző
Témák
baleset HÉV