Két autó ütközött Nagyatádnál

Két személyautó összeütközött a 68-as számú főúton Nagyatád és Lábod között hétfőn este, félpályán halad a forgalom - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A balesetben hárman megsérültek. Az utat egy időre teljes szélességében lezárták, és a forgalmat elterelték. A sajtószolgálat közlése szerint hétfőn késő este még tartott a helyszínelés és a műszaki mentés, de a forgalom félpályán már megindulhatott.

Szerző
Témák
baleset Nagyatád

Brutális: diákok akarták megerőszakolni tanárukat

20 diák akarta megerőszakolni saját tanárukat, miután a nő puskázáson kapta rajta őket. A pedagógus kizavarta a gyerekeket a teremből, de ők megvárták a tanítás végét, majd bosszúból rátámadtak és letépték a nő ruháit.

A brutális esetről az egyiptomi sajtó számolt be. A gyerekek azt tervezték, hogy megerőszakolják a pedagógust. El is kezdték letépni a ruháit, a dühödt tanulókat a többi diák és a tanárok szedték le a nőről.

Az iskola igazgatóját és helyetteseit az oktatási minisztérium végül eltávolította pozíciójából, mivel először még csak jelenteni sem akarták a történteket, az erőszakoskodó diákokra pedig komolyabb szankciók várnak.

Forrás: Bors

Szerző

Rendőröket vertek a focidrukkerek Borsodban

Rendőrökre támadtak a Borsod megyei Perkupán; az ügyben csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás – erősítette meg az MTI információját Barkó Tamás, a Miskolci Nyomozóügyészség vezető ügyésze, helyettes szóvivő hétfőn.

Tájékoztatása szerint őrizetbe vettek egy 17 éves fiatalt és szüleit. Az esetről részleteket kedden közölnek. Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy egy hétvégi, helyi futballmeccsen kezdődött az eset, ahol a bírót ért inzultálás után lefújták a mérkőzést. Ezt követően a rendőrség beazonosította a sporteseményen történtek gyanúsítottját, ám a hozzátartozók és a kiérkező rendőrök között szóváltás alakult ki, majd a rendőrökre támadtak. Az MTI úgy tudja, három rendőrt bántalmaztak.

Szerző