Frontális baleset - Teljes útzár Dunaföldvárnál

Tehergépkocsi és személyautó ütközött frontálisan a dunaföldvári Beszédes József hídra vezető 52-es úton, a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták - közölte honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint az út 62-es kilométerénél történt balesetben a személyautó két utasa sérült meg. A katasztrófavédelem arról is beszámolt, hogy egy sérültet tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a roncsból.

Az érintett útszakaszt Dunaföldvár belvárosán keresztül lehet elkerülni.

Szerző

Megint vonat gázolt - Ezúttal egy férfi halt meg a síneken

Halálra gázolt egy ismeretlen férfit a Sárbogárdra tartó vonat Baja és Pörböly között, emiatt Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat hétfő délután - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc tájékoztatása szerint az erre közlekedő vonatok utasai 20-30 perces késésre számíthatnak a helyszínelés ideje alatt. A gázoló vonat csak 100-120 perces késéssel folytathatja útját.

Szerző

Halálra gázolt egy nőt a gyorsvonat

Halálra gázolt egy nőt Balatonmáriafürdő állomáson a Budapest felé haladó gyorsvonat, a rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a vasúti pályát - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn.

Both Ferenc közölte: a Máv-Start Zrt. a Szántód-Kőröshegy-Lepsény között közlekedő vonatpótló autóbuszokat Balatonmáriafürdőre közlekedteti a Budapest felé utazó utasok elszállítására. A buszok egészen Lepsényig közlekednek. A többi vonat utasait Balatonfenyves és Balatonszentgyörgy között vonatpótló autóbuszok viszik 30-50 perc közötti indulással.

Szerző