Botrány: Damu nyíltan mocskolta Vajnáékat

Publikálás dátuma
2015.06.04. 09:43
Forrás: Facebook/Damu Roland
A nemrég szabadult színész élesen visszavágott arra, hogy a Vajna-házaspár jogi lépéseket tesz most megjelenő/megjelent könyve ellen. Damu nem riadt vissza a nyilvános sértegetéstől sem, Facebook-oldalán trágár szavakkal illette Timit és férjét.

Korábban írtuk: a kormánybiztos felesége már meg is tette a szükséges jogi lépéseket Damu botránykönyve miatt. Erre a színész feldúlva reagált közösségi oldalán„Emberek! Három évet ültem ártatlanul! Köszönöm nektek, hogy kitartottatok mellettem! A könyvemet nektek írtam! Nektek! Csak az igazság van benne! Vegyétek minél többen! Nem a pénz miatt! A harc miatt! Nehogy már egy hollywoodús bácsi és egy r...c győzzön! Én vagyok az új Lúdas Matyi, de ehhez ti is kelletek” – ócsárolta a Vajna-házaspárt Damu, majd azt is leírta, hogy már kapható is a könyve, és nem is fogja hagyni, hogy Timiék levetessék a polcokról, sőt az újabb pereskedéstől sem riad vissza. 

Sem a Palácsik, sem a Vajna nem fogja bezúzatni! Mindenki, aki utálja a Palácsikot és a Vajna tatát, vegyen egy példányt!” - mondja, majd hozzáteszi: "a r...c úgysem tud mit tenni!”, ami akár egy másik becsületsértési per alapjául is szolgálhat.

A Bors a Vajna-Damu háborúval kapcsolatban azt írja: több boltból azzal küldik el a vevőket, hogy a könyv nem kapható náluk, mert per alatt áll. A viszonteladók egy részét elriasztotta a könyv körüli cirkusz, ezért többen egyelőre még nem kezdték meg a forgalmazást. 

Szerző