Damu cellatársa leleplez: "Roland, hazudsz!"

Publikálás dátuma
2015.06.11. 20:28
Forrás: Facebook
Damu Roland benti életéről rántotta le a leplet az a férfi, akivel a férfi nemrég még együtt raboskodott. Ritz Mihály a Storynak elmondta, hogyan viselkedett a színész a börtönben, hogy sokszor nem fürdött, de azt is elmesélte, hogy egykori cellatársa kényszeresen dicsekedett azzal társainak, mit tett Palácsik Tímeával.

"Roland, te is tudod, meg én is, hogy a könyvedben hazudsz. Dehogy vagy ártatlan, hiszen a zárkában sokszor büszkén dicsekedtél vele, mit tettél Palácsik Tímeával" - hangzottak el Damu egykori zárkatársának szavai. A férfi szerint a színész sokszor, néha kényszeresen mesélt arról, hogyan bántalmazta Timit, sőt azt is emlegette, ha kikerül, megtalálja a módját, hogy megbosszulja, amiért a nő börtönbe juttatta őt - állítja Ritz Mihály, aki azt is elmondta a lapnak, hogy nem volt könnyű Damuval együtt élni.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

"Örökké a cipőjét tisztogatta, de az alapvető higiéniára már nem adott. A szűk zárkában elviselhetetlen szag volt. A ruháit sem mosta ki, az ágy alatt tárolta a szennyesét" - vallott a cellatárs a színészről.

A teljes interjú a Storyban olvasható!

Szerző

Pintér "röghöz kötné a dolgozókat"

Az LMP erkölcstelennek, károsnak és diszkriminatívnak tartja a közfoglalkoztatási törvény tervezett módosítását, amellyel szerintük Pintér Sándor belügyminiszter "röghöz kötné a dolgozókat".

Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke csütörtökön közleményében bírálta a javaslatot, amely - mint írta - három hónapra kizárná a közmunkából azokat, akik közös megegyezéssel vagy felmondással hagyják ott előző munkahelyüket. 

Úgy ítélte meg: a javaslat önkényesen különbözteti meg a munkavállalót az alapján, hogy hogyan szűnt meg a munkaviszonyuk. Ezzel mindenki számára kockázatosabb lesz a munkahelyváltás, rugalmatlanabbá válna a munkaerőpiac - fűzte hozzá.  

Úgy fogalmazott: a közfoglalkoztatás a Fidesz kezében a "statisztikák kozmetikázására" szolgál, "és immár a munkavállalók zsarolására, fenyegetésére".

Szerző

Közfoglalkoztatás - "Jogsértő" a módosítás

A PM jogsértőnek és diszkriminatívnak tartja a közfoglalkoztatási törvény módosítására irányuló belügyminisztériumi javaslatot, és arra szólítják fel az Orbán-kormányt: "ne alkalmazzon kommunista parancsuralmi módszereket!"

Tordai Bence, az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki közleményében úgy ítélte meg: a Fidesz-KDNP az intézkedésekkel lábbal tiporná a munkavállalói jogokat és durván beavatkozna a piaci viszonyokba. 

A többi közt azt kifogásolta, hogy szerinte kizárnák a közfoglalkoztatásból az állásukból felmondással vagy közös megegyezéssel távozókat, de azt is, hogy gyakorlatilag "magánvállalkozásokhoz vezényelnék ki a közmunkásokat". Tudatta azt is: pártja a javaslat elfogadása esetén, a szakszervezetekkel egyeztetve megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Szerző