Damu pereli cellatársát: "vissza fog kerülni a börtönbe!"

Publikálás dátuma
2015.06.13. 11:21

Két hete jelent meg Damu Roland Az igazság című könyve, azóta a színész az országot járja, hogy könyvbemutatókat tartson, és elmesélje hallgatóságának, hogyan íródott a könyv. A legutóbbi találkozó azonban nem sikerült túl békésre, Damu ugyanis kifakadt volt zárkatársára annak állításai miatt, és közölte, hogy be fogja perelni a férfit - írja a Bors.

A lap munkatársa tette fel azt a kérdést a színésznek az egyik budapesti könyvbemutatón, amitől Damu olyan ideges lett, hogy haragosan beszélt volt cellatársáról, és hét fős közönsége előtt elmondta: – Vissza fog kerülni a börtönbe, beperelem, hogy bizonyítsa az elmondottakat. Ha igaz, amit mond, annak komoly következménye lett volna már odabent. Jelentési kötelezettsége van minden rabnak, ha ezt nem tette meg akkor, az bűncselekmény – állította Da­mu, aki azt is elmondta, 998 kamera van Tiszalökön, ha történt volna erőszak, azt fel kellett volna venniük.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

A színész szerint egyébként már csak azért sem igaz, amit Ritz állít, mert vele Tiszalökön ült, de a könyvét csak Tökölön kezdte el írni. Damu egyébként azt is elmondta, hogy a volt zárkatárs pénzt kapott azért, hogy nyilatkozzon az újságoknak, sőt, ő maga kereste fel a lapokat, mondván, hogy 250 ezerért elmondja az igazságot - írja a Bors.

Korábban írtuk: Ritz Mihály, a színész egykori cellatársa a Storynak elmondta, hogyan viselkedett a színész a börtönben, hogy sokszor nem fürdött, de azt is elmesélte, hogy egykori cellatársa kényszeresen dicsekedett azzal társainak, mit tett Palácsik Tímeával.

"Roland, te is tudod, meg én is, hogy a könyvedben hazudsz. Dehogy vagy ártatlan, hiszen a zárkában sokszor büszkén dicsekedtél vele, mit tettél Palácsik Tímeával" - hangzottak el Damu egykori zárkatársának szavai. A férfi szerint a színész sokszor, néha kényszeresen mesélt arról, hogyan bántalmazta Timit, sőt azt is emlegette, ha kikerül, megtalálja a módját, hogy megbosszulja, amiért a nő börtönbe juttatta őt - állította akkor a színész volt zárkatársa.

Szerző