Előfizetés

Vonatnak csapódott a személyautó (fotó!)

Publikálás dátuma
2015.07.04. 17:17
MTI Fotó: Donka Ferenc
Összeroncsolódott az a személygépkocsi, ami  a Szentesi úti vasúti átjáróban, Orosházán a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol összeütközött a Mezőhegyesről Mezőtúrra tartó személyvonattal. 

Az autó két utasát tűzoltók szabadították ki a roncsból, egyikük állapota súlyos. A vonat utasai közül senki sem sérült meg. 

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Mi történik? Újabb autó gyulladt ki az M7-esen

Kigyulladt egy személyautó az M7-es autópályán Balatonvilágosnál, a Siófok felé vezető oldalon, ezért forgalomkorlátozást vezettek be az érintett szakaszon - a katasztrófavédelem és a rendőrség tájékoztatása szerint.

A katasztrófavédők beszámolója szerint a 91. kilométerszelvénynél kigyulladt kocsiban két felnőtt és három gyermek utazott, akik időben ki tudtak szállni, senki nem sérült meg. A tűztől az autópálya hangszigetelő fala is meggyulladt. A Balatonfűzfőről kiérkező tűzoltók oltották el a lángokat. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a járműveket egy ideig elterelték az Enyingi csomópontnál a 71-es számú főútra. Még tart a műszaki mentés, de már megindulhatott a forgalom az autópálya belső sávján. A korlátozás miatt arra kell számítani, hogy Balatonvilágosnál lépésben halad a forgalom Nagykanizsa felé.

Hajnalban is baleset történt az M7-esen, a pálya 13-as kilométerszelvényénél - Törökbálint után - ahol felborult és kigyulladt egy lengyel kistehergépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, azonban a helyszínelés és műszaki mentés idején egy sávban haladhatott a forgalom. A korlátozást valamivel hét óra előtt feloldották.

Busz gázolt halálra zebrán egy idős asszonyt

Publikálás dátuma
2015.07.04. 12:45
Illusztráció/Thinkstock
Július 4-én 6 óra 30 perckor Kiskunfélegyházán, a Béke téren egy menetrend szerint közlekedő autóbusz információink szerint a zebrán elütött egy gyalogosan közlekedő, 75 éves helyi nőt, aki a helyszínen életét vesztette - írja a baon.hu.

A körülmények vizsgálata megkezdődött.