Kábítószer-túladagolás miatt halhatott meg a késsel hadonászó férfi

Feltehetően kábítószer-túladagolás miatt halt meg szombaton egy zagyvaszántói férfi. Az ön-, és közveszélyes, zavart férfihoz egy rendőr hívott mentőt, de nem tudták megmenti az életét - közölte a police.hu.

A honlap tájékoztatása szerint a férfi szombat délután, egy zagyvaszántói ház udvarán késsel a kezében kiabált. Az állampolgári bejelentésre a helyszínre kiérkező rendőr felszólítására a férfi befejezte a hangoskodást és a fenyegetőzést. A rendőr, miután megbilincselte, mentőt hívott hozzá, mert zavartnak találta viselkedését.

A 35 éves férfi állapota ezután folyamatosan romlott, a helyszínre érkező mentők újraélesztési kísérlete nem járt eredménnyel, nem tudták megmenteni az életét. Halálának oka az elsődleges orvosi vélemény szerint kábítószer-túladagolás.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit.

Szerző

Elektromos vezetéknek repült a motoros sárkányrepülő

Nekirepült a Hatvan-Kerekharaszt közelében húzódó elektromos távvezetéknek és lezuhant egy motoros sárkányrepülő - adta hírül vasárnap hajnalban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A pilóta súlyos, életveszélyes áramütést, és súlyos égési sérüléseket szenvedett. A távvezeték megrongálódott, emiatt harminc fogyasztási helyen szünetel az áramszolgáltatás a baleset körzetében.

Szerző

Balesetet szenvedett egy kisrepülő Budakeszin

Publikálás dátuma
2015.07.04. 21:34
MTI Fotó: Lakatos Péter
Balesetet szenvedett leszállás közben egy kisrepülő Budakeszinél, a farkashegyi repülőtéren szombaton délután, a gép utasa súlyosan megsérült – tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

A gép nagy sebességgel szállt le és az orrára bukott. A súlyosan sérült utast a mentők kórházba vitték. A járműből mintegy 50 liter üzemanyag folyt ki, a területet a fővárosi tűzoltók biztosították, a repülőteret a légügyi hatóság lezárta – tette hozzá a szóvivő.

Szerző