Elmerült egy fiatal a Balatonban, keresik a vízimentők

Publikálás dátuma
2015.07.05. 19:51
Illusztráció/Népszava
Elmerült a Balatonban egy fiatal férfi vasárnap délután Balatonalmádiban, miután vízibicikliről a vízbe ugrott - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) szóvivője.

Társai elmondása szerint a 22 éves férfi vízibicikliről ugrott a Balatonba, elmerült, majd ezután nem bukkant fel, hiába keresték.  Az eltűnt férfi utáni kutatásban a vízimentők sürgősségi mentőhajója is részt vesz, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Szerző

Szalmabálák szóródtak az útra baleset miatt (fotó)

Publikálás dátuma
2015.07.05. 17:56
MTI Fotó: Donka Ferenc
Baleset miatt lezárták a 47-es utat Hódmezővásárhely határában, ahol  Hódmezővásárhely külterületén, a 193-as kilométerszelvény közelében egy pótkocsis teherautó egy szalmabálákat szállító pótkocsis traktorral ütközött össze. Az ütközés következtében mindkét jármű rakománya szétszóródott az úttesten. A balesetben senki sem sérült meg.
 MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Szerző

Két baleset is történt az M3-ason Gödöllő közelében

Publikálás dátuma
2015.07.05. 11:25

Árokba hajtott egy autó szombaton késő este az M3-as autópálya főváros irányába tartó oldalán a 29-es kilométernél, illetve két gépkocsi ütközött össze ugyanitt a Nyíregyháza felé vezető oldalon; mindkét irányban csak egy sávon haladhatott a forgalom – tájékozatott honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mindkét balesetnek egy-egy sérültje van. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy az árokba borult autó sofőrje a baleset következtében kirepült a járműből, az első adatok szerint a mentők súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A műszaki mentésben a gödöllői hivatásos tűzoltók vettek részt.

Szerző
Témák
baleset M3